Izberite število in preverite, kaj vam sporoča vaša INTUICIJA

9. 6. 2024
Deli
Izberite število in preverite, kaj vam sporoča vaša INTUICIJA (foto: Canva)
Canva

Na sliki izberite tisto število, ki vam najprej pade v oči in preberite njegovo sporočilo.

Števila v numerologiji nosijo pomembno simboliko, ki nam lahko pomaga odkrivati globlje pomene in prenašati pomembna sporočila.

Iz zgornje slike izberite število, ki najbolj resonira z vami in preverite, kakšno sporočilo vam prinaša.

79. 

V vašem življenju kmalu ne bo več prevladovala negativna energija, saj se trenutno polnite s posebno pozitivnostjo. Kmalu boste zacelili neko staro čustveno rano. Zaupajte, da ste vir ljubezni, obilja idej in neverjetne moči.

82. 

Bodite pozorni na svoje okolje in ljudi, ki vam jemljejo energijo. Življenje je prekratko, da bi ga zapravljali za toksične odnose. Ustvarite krog dragocenih ljudi v svojem življenju tako, da ste sami vzor zdravih odnosov. 

26. 

Objemite vse rane iz preteklosti in travme iz otroštva - objemite se in si recite: "Zdaj si na varnem!" Odpustite si vsako napako in ne kritizirajte svojih dejanj, ampak bodite bolj sočutni do svojega notranjega otroka.

80. 

Ste kreator svojega življenja in z vsakim dejanjem lahko vplivate na svojo usodo. Imate moč spremeniti vse, kar vam v življenju ni všeč – začnite lahko ZDAJ.

15. 

Ljubezen do sebe ima moč, da zaceli vaše rane, obnovi vaše srce in vas spodbudi, da živite življenje v harmoniji. Zato še bolj živite ljubezen vsak dan in jo širite na druge – brez pogojev in omejitev.

47. 

Ne omejujte svojih načrtov s časovnim okvirom. Kar hočete narediti jutri, naredite že danes. Ne odlašajte z uresničitvijo svojih sanj, saj se bodo pojavile nove in večje. Naj bo vsak dan priložnost, da doživite in uresničite delček svojih sanj.

21. 

Morda ste načrtovali velike podvige, vendar se zdi, da Vesolje ni na vaši strani. Mogoče ni pravi čas, da bi nekaj uresničili in ima vesolje boljše načrte za nas. Poskusite pogledati na trenutne dogodke v življenju skozi to prizmo.

33. 

Nobena ovira ni večja od vaše volje in moči, zato ne obupajte, ampak verjemite, da vse pride in gre z razlogom. Edini način, da dosežete, kar želite, je, da ne obupate ob prvi oviri. Ko se pojavijo druge, boste močnejši in bolje pripravljeni na soočanje z njimi.

53. 

Skrivnost veselja je v dobrih odločitvah in danes se odločite, da boste bolj nežni do sebe. Vedno obstaja razlog za veselje. Poglejte okoli sebe, poiščite stvari, ki vas polnijo. Sreča je vedno z nami, le da je pogosto ne opazimo.

84.

Vse, kar naredite, se bo vrnilo trojno. Zato bodite pripravljeni očistiti svojo karmo in vsak dan ustvarjati dobra dela. Vesolje bo to cenilo, vi pa se boste počutili bolj močno in izpopolnjeno.

70. 

Najpomembnejša stvar v življenju je ljubezen. Če želite nekoga slišati, ga pokličite. Če si nekaj želite, vprašajte za to. Bodite pogumni.

10. 

Poskusite pridobiti zadovoljstvo iz vsakege situacije in se neprestano opominjajte, kako dragoceno je življenje. Vedno računajte nase in zaupajte svojim občutkom.

3. 

Živite za danes, ker je včeraj že mimo in jutri morda nikoli ne pride. Ozavestite dejstvo, da je danes najboljši dan za življenje. Izrazite vse, kar čutite ZDAJ in zavrzite vse, kar ne želite nositi s seboj.

39. 

Namesto preživljanja prostega časa na telefonu ali računalniku, preizkusite meditacijo. Samo 10 minut na dan je dovolj, da spremenite svoje življenje na bolje.

93. 

Čas je za globine. Takoj, ko prenehamo biti sužnji površinskih stvari, prenehamo skrbeti za malenkosti. Posledično bo um postal odprt za pomembnejše stvari. Na ta način lahko dosežete izjemno stanje umirjenosti in spokojnosti.

77. 

Ne glede na to, kako strašne se zdijo spremembe in ne glede na to, kako dolgo ste potrebovali, da ste se navadili nanje, so neizogibne in potrebne za vašo rast. Spremembe je treba sprejeti kot nujen del vašega življenja.

38. 

Da bi življenje napolnili s srečo, je zelo pomembno živeti v sedanjem trenutku. Če boste nenehno razmišljali o preteklosti, boste obtičali z občutki obžalovanja; če boste preveč razmišljali o prihodnosti, pa boste obtičali z občutki tesnobe. Ste lahko v tem trenutku bolj pozorni na svoje telo, svoje občutke ter okolico? 

98. 

Vsi odgovori se skrivajo v vas, samo pogledati morate v pravo smer in verjeti vase. Zavedajte se, kaj je za vas dragoceno. Če iščete pomoč v duhovnosti ali kje drugje, bodite pozorni, ali vam to pomaga, da slišite svoj glas, ali zgolj poslušate nekoga zunaj sebe? 

Vir: Sensa.rs