Izboljšajte svoje navade in svet s tehnološkimi inovacijami podjetja Samsung

Naporni delovniki od nas zahtevajo vedno več časa in truda. Ob številnih službenih obveznostih nam običajno zmanjkuje prostega časa za druženje s prijatelji, športne aktivnosti na prostem in kakovosten spanec. Predstavljamo vam pametni napravi Samsung, ki bosta poskrbeli za večjo produktivnost, vam pomagali na poti do zastavljenih ciljev ter vas spodbujali k bolj zdravemu načinu življenja. 

Izboljšajte svoje navade in svet s tehnološkimi inovacijami podjetja Samsung (foto: promocijska fotografija) promocijska fotografija
28. 9. 2022 | Promocijsko sporočilo

Spoznajte Galaxy Z Flip4, zložljivi telefon, ki ga boste v času teka z lahkoto pospravili v žep vaše jopice, in Galaxy Watch5, pametno uro, ki bo z namenom obilkovanja navad za boljše zdravje in počutje spremljala in usmerjala vse vaše aktivnosti. 

Galaxy Z Flip4 – kompakten in poln presenečenj

Personalizacija naprav je postala najpomembnejša lastnost v svetu IT naprav. Podjetje Samsung je s predstavitvijo pametnega telefona Galaxy Z Flip4 naredil ogromen korak naprej prav na tem področju. Gre za napravo, ki izstopa po strojni opremi in inovativnem mehanizmu za zlaganje, prinaša pa zelo praktičen in kompakten dizajn.

Opremljen je s 17-centimeterskim glavnim zaslonom Dynamic AMOLED 2X, medtem ko zunanji pomožni zaslon meri  4,82 centimetra. Prav ta zaslon na pametnem telefonu Galaxy Z Flip4 omogoča nove možnosti interaktivnosti – od klicev, sporočil, snemanja, upravljanja osnovnih nastavitev naprave do popolne personalizacije tem, ozadij in pripomočkov.

Ohišje naprave je opremljeno s sprednjo in zadnjo dvojno kamero, ki jo odlikuje revolucionarna funkcija FlexCam za snemanje videa, selfijev ali drugih vsebin pod kotom med 75° in 115°. Prav tako ima Galaxy Z Flip4 ojačano baterijo 3.700 mAh s podporo za super hitro polnjenje, tako da lahko napravo napolnite do 50 odstotkov v samo 30 minutah, kar zagotavlja brezskrbno uporabo.

Galaxy Watch5 - naprava, ki odlično dopolni pametni telefon

Čeprav sta pametna telefona Galaxy Z Flip4 in Z Fold4 na prestolu novega ekosistema Samsung Galaxy, je novost tudi serija pametnih ur Galaxy Watch5 in brezžičnih slušalk Galaxy Buds2 Pro. Z razvojem pametnih ur Galaxy Watch5 in Galaxy Watch5 Pro se je Samsung osredotočil na boljše razumevanje zdravstvenih potreb uporabnikov. Vsebujejo izboljšan senzor BioActive, ki s pomočjo enega samega čipa upravlja s tremi senzorji in tako meri optični srčni utrip, električni signal srca in analizo bioelektrične impedance. Poleg tega popestri vse fizične aktivnosti, pomaga vzdrževati kakovosten ritem spanja preko funkcije Sleep Scores in zagotavlja daljši čas uporabe naprave zaradi povečane baterije pri obeh modelih.

Pametna ura, s katero pomagate spreminjati svet na bolje

Septembra 2015 so svetovni voditelji na generalni skupščini Združenih narodov sklenili, da bodo do leta 2030 temeljito spremenili svet. Zastavlljeni cilji trajnostnega razvoja, t.i. globalni cilji, vključujejo načrt za odpravo lakote, boj proti neenakosti in skrb za čist planet. Med podjetji, ki so se odločila zasledovati in podpreti omenjene cilje, je tudi družba Samsung Electonics. 

Z aplikacijo Samsung Global Goals podjetje uporabnikom omogoča, da prispevajo k ustvarjanju boljše prihodnosti. Z vsakim oglasom, ki si ga uporabnik ogleda v aplikaciji, si prisluži sredstva, ki jih lahko nato nameni za cilj po izbiri. Pred kratkim sta bili uporabnikom predstavljeni tudi številčnici ur, ki se povezujeta z aplikacijo. Uporabnikom se na njih izpisujejo citati vezani na globalne cilje in jih ozaveščajo o kar 17 globalnih ciljih ter njihovemu vplivu na življenje skupnosti po vsem svetu. 

Družba je pred kratkim predstavila tudi prvi pašček za uro, ki sledi t.i. globalnim ciljem. Samsung se je odločil 5 % zneska od vsakega kupljenega paščka podariti Programu Združenih narodov za razvoj (UNDP) ter še na ta način pospešiti globalna prizadevanja na področju razvoja trajnostnih politik in gradnje odpornih institucij v več kot 170 državah sveta.

Izkoristite aktualne ugodnosti

Samsung je za vse ljubitelje pametnih naprav in tehnoloških inovacij med 12. septembrom in 16. oktobrom 2022 pripravil odlično ponudbo, ki je ne gre spregledati. Ob nakupu zložljivega pametnega telefona Galaxy Z Fold4 ali Galaxy Z Flip4 prejmete prav posebno darilo - novo pametno uro Galaxy Watch5! Vse informacije o tej posebni ponudbi so na voljo na spletni strani podjetja.

Uporabnikom, ki so kupili Galaxy Z Fold4 ali Z Flip4, je na voljo tudi šestmesečna brezplačna preskusna različica OneDrive s 100 GB prostora za shranjevanje v oblaku. Novim lastnikom telefonov četrte generacije zložljivih telefonov pa je ob registraciji na voljo tudi promocija s štirimesečnim brezplačnim preizkusom naročnine YouTube Premium. Več informacij o ponudbah najdete na spletni strani podjetja.