Izšla je praznična revija Sensa s priloženim rokovnikom

Kaj prinaša nova tiskana izdaja revije Sensa, h kateri smo priložili ličen rokovnik za leto 2023?

Izšla je praznična revija Sensa s priloženim rokovnikom (foto: shutterstock) shutterstock
2. 12. 2022

Seveda je, tako kot se spodobi za zadnjo revijo v letu, Sensa obarvana praznično.

V Sensa navdihu vas čaka čudovita Molitev patra Karla Gržana, ki jo je izrekel v Divaški jami.

V svoji kolumni nam Katja Temnik razkriva, kako se iz preizkušenj duše rojeva duh v človeku, Sandi Jug govori o nujnosti družbe, zasnovane na srčnih odnosih, ddr. Ana Vovk pa  se sprašuje, ali potrebujemo novo drugačno znanost za preživetje?

V Sensa pogovorih smo tokrat gostili izjemnega dr. Primoža Reparja, filozofa in pesnika, ki je prepričan, da mora človek razviti višjo stopnjo etične zavesti in duhovnega uvida v stvarnost, ter našega sodelavca Sama Simčiča, v Švici živečega esejista, publicista in waldorfskega vzgojitelja, ki pravi, da živimo čas spoznanja zla.

Kakšno bo leto 2023?

To se sprašujemo v obširnejši rubriki Special. Kakšne so napovedi astrologov za leto 2023? Katere so značilnosti Marsa, ki bo vladar v novem letu? Pripravili smo tudi koledar sončnih in luninih mrkov ter retrogradnih planetov ter podrobnejše smernice za najbolj občutljiva obdobja v letu. 

O bistvu sreče in tudi njeni drugi, negativni, strani lahko obširneje preberete v članku dr. Bogomirja Novaka. Predstavljamo vam Milana Nikolića Izana, srbskega pisca duhovne in ezoterične literature, ki je vse bolj priljubljen tudi v Sloveniji. Bojana Pivk Križnar je v tretjem delu Soočanja s človeškim trohnenjem sklenila svoje tenkočutno pisanje o nubskem ljudstvu.  

Ekskluzivno 

branje v novi številki revije Sensa je zagotovo intervju s Charlesom Eisensteinom, avtorjem knjige Podnebje in Sveta ekonomija in pogovor s Paulom Francisem, psihoterapevtom in šamanskim praktikom. 

Da ne boste pozabili na Lepoto bivanja, vam predlagamo veliko drobnih detajlov, ki bodo polepšali praznične dni, in seveda si v tem času privoščite okuse tradicije v najslajših prazničnih receptih.

Tiskana Sensa je v prodaji od petka, 2. decembra. Tudi revija je lahko dragoceno darilo (podarite naročnino).