Kaj določena barva obleke pove o vas?

Vsaka barva vibrira s svojo frekvenco. Ko zjutraj podzavestno izbiramo, katero barvo bomo oblekli, to nakazuje na naše počutje. Preverite, kaj vaše obleke sporočajo o vaši osebnosti in počutju.

Kaj določena barva obleke pove o vas? (foto: pexels) pexels
4. 11. 2020

Črna: sporoča moč, eleganco, avtoriteto ter nadzor, neodvisnost in analitičen um.

Bela: je barva nedoložnosti, čistosti, nakazuje na samozavest, iskrenost, pogum in odprtost.

Modra: barva miru in zaupanja. Pravijo, da imajo ljudje v modri barvi dober smisel za humor, so zelo kreativni, razmišljajo izven okvirov in radi raziskujejo.

Rjava: zemeljska barva, ki nam pomaga, da se prizemljimo. Nakazuje na uravnovešenost, emocionalno stabilne, inteligentne ljudi, ki potrebujejo le malo stvari v življenju.

Siva: sporoča nevtralnost, organiziranost in zaupanje. Preveč sive pa lahko pomeni tudi dolgočasje ali depresivnost.

Zelena: predstavlja naravo in je včasih veljala za svečeniško barvo, ki nakazuje na ravnovesje, srečo in rast. Oblečemo jo, kadar si želimo miru ali videti drugo perspektivo.

Rdeča: je močna barva akcije, moči in strasti. Primerna barva, če želite biti opaženi, izogibajte pa se je, kadar ste živčni in nemirni.

Roza: ženstvena barva, ki nakazuje željo po biti ljubljen, hkrati pa tudi pripravljenost na dajanje ljubezni.

Vijolična: kraljevska barva, ki uprizarja unikatnost in ustvarjalnost, kaže na notranje globine, močno intuicijo in duhovnost.

Rumena: predstavlja sonce in pomeni svetlobo in igrivost, inspiracijo ter poveča našo energijo.

Oranžna: ima pozitiven učinek na čustva, predstavlja samozavest, radost, ambicijo. Oblečemo jo, ko si želimo biti kreativni in pozdraviti svoja čustva.

Povzeto po: elephantjournal.com