Kaj je vaša duša izbrala za to življenje?

Kako prepoznati svoj notranji klic? 

Kaj je vaša duša izbrala za to življenje? (foto: Allef Vinci. Unsplash) Allef Vinci. Unsplash
26. 10. 2019

Pred rojstvom si, kot umetnik, ki izbira barve, tudi mi izberemo, kje se bomo rodili, komu in kakšno bo naše poslanstvo…

Izberemo si tudi določene možne poti, ki nam bodo omogočile, da pridemo do svojega cilja in izkusimo vse aspekte svojega bitja. Vsak na svoj način, vsak ob svojem času. Na Zemljo pridemo prav vsi z določeno misijo. Skozi izkušnje, tudi bolečino, počasi prepoznavamo oz. se spominjamo, kaj naše poslanstvo je. Kako najlažje opaziti, kam si duša želi? Identificirajte radost - to je klic vaše duše. Kdaj vas preplavi mir, radost, ljubezen in harmonija? Ob kateri misli vam poskoči srce? Včasih pa moramo skozi temo, da najdemo svetlobo in svojo resnico. Skozi težke preizkušnje, ki nam pomagajo, da dojamemo, kar je potrebno.

Sledite toku življenja z odprto zavestjo in srcem, pa boste kaj hitro prepoznali, kam iti... 

Dr. Wayne W. Dyer je dejal nekako tako:

Sem ste prišli zato, da nekaj naredite. Ste del univerzalne zavesti in tukaj ni nesreč ali naključji. V svojem resničnem bistvu – ne v egu in lažnem delu sebe – ste brezmejni in morate v času, ko ste tukaj, doseči nekaj izjemnega. Sicer ne bi bili tukaj!

Najdite svoj klic. Bodite pozorni nanj. Prisluhnite mu. Opazite namige. Opazite sinhronosti in ne glede na to, kako absurdni in bizarni se zdijo namigi in klici vaše duše vsem okoli vas, jih ne ignorirajte. Ne umrite z neizpeto glasbo v sebi. Ne umrite z neizpolnjenim poslanstvom. Ne umrite z občutkom, da je bilo kaj v vašem življenju narobe. Ne dovolite, da bi se vam to zgodilo.

Sledite svojemu srcu. Sledite svojemu notranjemu klicu duše. 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri