Kaj pomeni, če srečujete kanjo?

13. 1. 2023
Deli
Kaj pomeni, če srečujete kanjo? (foto: profimedia)
profimedia

Kanja, orel ali sokol se v vašem življenju pojavijo, ko potrebujete spremembe oz. širši pogled na svet. 

Te velike ptice vam lahko velikokrat križajo pot ali pa jih srečujete v sanjah. 

Lahko jih tudi sami prikličete v svoje misli takrat, ko potrebujete pomoč v življenju, ko ne najdete odgovorov oz. ko želite videti stvari iz višje oz. širše perspektive. 

Kanja nam razširi pogled na življenje

Ko smo na poti sprememb, nam sokol, orel ali kanja pri tem pomagajo. Ker na svet gledajo od zgoraj, z neba, imajo zmožnost jasnega videnja in mišljenja, saj vidijo širšo sliko.

Če si tudi mi upamo pogledati na svet z druge perspektive, se nam odpre morje novih možnosti in nismo več zataknjeni v svoj zamejen pogled. Lažje najdemo vzroke težav in tudi rešitve. 

Ptice nas učijo potrpežljivosti

Iz zraka vse deluje manjše, tudi naše skrbi in težave. Če k jim pristopimo z modrostjo sokola, kanje ali orla, jih bomo mnogo lažje premagali. Kadar razmišljamo negativno in ne vidimo stvari okoli sebe, se nam bodo še najbolj trivialni problemi zdeli veliki. Če pokličemo sokola, orla ali kanjo, da nam pomagajo razširiti zavest, bomo lahko uvedli spremembe, ki so nujne za našo rast.

Ptice nam obenem pomagajo, da svoje ideje in mnenja podajamo brez agresivnosti. Drugih ne moremo prisiliti v enak način mišljenja, kot ga imamo sami. Če bomo nestrpni in neprilagodljivi, lahko izgubimo dragocena prijateljstva. Kanja se tega dobro zaveda – potrpežljivost je njena velika vrlina – tudi, ko lovi svoj plen, si vzame čas in najprej opazuje. Ko uvidi dobro priložnost, pa hitro reagira. Tako bi morali živeti tudi mi – ob subtilnem zaznavanju, kdaj je pravi čas za določeno stvar.

Zaupajmo svojim instinktom in glejmo na življenje čuječno kot kanja, orel ali sokol. 

Vir: Conscious Reminder

Preberite še: Kaj sporočajo živali 

Če ste polni strahov, ne boste slišali svoje intuicije 

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu