Kaj vam prinaša veseli december? Izberite karto in preverite

22. 11. 2023
Deli
Kaj vam prinaša veseli december? Izberite karto in preverite (foto: Canva)
Canva

Izberite eno izmed 3 kart na sliki in ugotovite, kaj vas čaka v prihajajočem mesecu.

Dobro si oglejte zgornjo sliko in izberite tisto tarot karto, ki trenutno najbolj resonira z vami. Nato si spodaj preberite njeno sporočilo. 

1. Hudič

Če ste izbrali to karto, pomeni, da se trenutno v življenju soočate z občutki ujetosti, praznine in pomanjkanja izpolnjenosti. Lahko nakazuje tudi na preveliko osredotočenost na materialistično plat življenja, zasvojenost ali pomanjkanje nadzora. Karkoli že je, vas ta karta vabi, da ozavestite svoje občutke in vzorce vedenja ter skozi prihajajoči mesec krmarite bolj zavedno. Vprašajte se, kaj so stvari, ki ste jih radi počeli kot otrok? Kaj so stvari, ki vam prinašajo občutke miru in izpopolnjenosti? Kako bi jih lahko vključili v svoj vsakdan? 

Praznični december je lahko poleg svoje čarobnosti tudi precej materialistično usmerjen, zato ne pustite, da bi vas ta plat pretirano prevzela. Naj vas vodi tisto, kar vam prinaša globoko zadovoljstvo in mir.

2. Moč

Izbira te karte nakazuje, da boste v decembru sposobni ostati mirni in močni, tudi ko bo prišlo do konfliktov ali nemirnih situacij. Vaša sočutnost in odprtost vam bosta pomagali, da se zbližate z drugimi, vendar boste hkrati znali jasno izražati svoja mnenja in občutke.

Ta karta sporoča, da ste zelo potrpežljiva oseba, ki bo verjetno dosegla tisto, kar si zamisli. Skozi zadnji čas ste nabrali vse veščine in spretnosti, ki jih potrebujete, zdaj pa morate le zbrati pogum in narediti prvo potezo. Če si v službi želite napredovanja, naredite nekaj, da vas bodo opazili. Če želite spremeniti pot vaše kariere, je zdaj čas za prvi korak. Zvezde bodo na vaši strani.

3. Svet

Srečanje s tarot karto svet pomeni srečanje z veliko enotnostjo in celovitostjo. Ta karta simbolizira trenutek, ko notranji in zunanji svet (jaz in drugi) postaneta ena sama entiteta. V nekaterih tradicijah je to stanje opisano kot razsvetljenje ali nirvana. Teorija pravi, da je posameznik globoko povezan z vsemi drugimi stvarmi in da vsi plešemo in se zibamo v toku življenja v istem ritmu. 

V mesecu decembru boste postali bolj uglašeni s svojo okolico in ne samo, da boste slišali ta ritem, temveč boste tudi sami sodelovali v njem. Odnosi z drugimi ljudmi vam bodo lahko prinašali občutke izpopolnjenosti in hvaležnosti, zato pokličite svoje bližnje in skupaj ustvarite čudovite trenutke.

Vir: labyrinthos.co in tarot.com