Kako bo sobotni MLAJ vplival na vaše znamenje?

V soboto, 21. 1. 2023 ob 21.53 uri, nastopi prvi lunin mlaj leta. Preverite, kaj prinaša vašemu znamenju. 

Kako bo sobotni MLAJ vplival na vaše znamenje? (foto: shutterstock) shutterstock
21. 1. 2023

Oven

Ko luna pada v vašo hišo dolgoročnih želja in se povezuje s srečnim Jupitrom v vašem znamenju, se boste morda počutili bolj intuitivni kot običajno. Zaupajte svojemu občutku, da bo vodil vaš načrt igre. To je tudi čas, ko imate lahko bolj poglobljene pogovore z drugimi. Čas je za nov nivo intimnosti in povezovanja. 

Bik

Z mlado luno v vaši hiši kariere, ki je v harmoniji z Jupitrom v območju duhovnosti, se lahko lažje dotaknete svojega notranjega znanja, ko gre za najboljšo pot naprej pri profesionalnem projektu. Uporabite svoj glas za to, da izrazite svoje ideje. Imate kar nekaj krasnih idej, nikar jih ne skrivajte v sebi. 

Dvojčka

Ko je mlaj v vašem območju avanture, se lahko povežete z Jupitrom v vaši hiši povezovanja z drugimi in se lahko potopite v vznemirljivo priložnost za osebno rast - še posebej skupaj s prijatelji ali sodelavci. Kar nekaj novosti se lahko odvije v vašem načinu razmišljanja in glede tega, v kaj verjamete. 

Rak

Ko nova luna pade v vaše intimno območje, boste ranljivost sprejeli še bolj kot običajno. To lahko poglobi vaše najtesnejše vezi. Naučite se objeti svojo ranljivost in narediti prostor za vsa vaša čustva. 

Lev

Mlaj aktivira vaše partnersko področje in spodbudi vznemirljivo novo poglavje ob ljubljeni osebi ali dragem prijatelju. Zahvaljujoč tudi Veneri in Saturnu, bi to resnično lahko bil začetek razveseljive, dolgoročne pustolovščine. Sedaj imate priložnosti za vzpostavitve novega nivoja odnosov, če boste to izkoristili, pa je povsem odvisno od vas. 

Devica

Z mlado luno v vaši dnevni rutini ste pripravljeni stopiti na vrh svojega dobrega počutja. Lahko se zavežete k urniku, ki bo koristil vašemu umu, telesu in duhu ter vašemu rezultatu. To je čas, ko lahko uvedete v svoj urnik novo navado, ki vas bo podpirala. Lahko si privoščite tudi kakšen wellness dan! 

Tehtnica

Ta luna poudarja vaše samoizražanje in romantično območje ter se sinhronizira s srečnim Jupitrom v vašem sektorju partnerstva, tako da je čarovnija lahko v zraku. Sedaj lahko spoznate nekaj novega ali začnete ustvarjalno polno novo poglavje. Ne dajajte si omejitev in brez zadržkov poizkusite nekaj novega. 

Škorpijon

Ko nova luna prihaja v vaše področje doma, razmislite o tem, da bi si vzeli čas, da se posvetite svojemu notranjemu svetu in opravite globoko zdravilno čustveno delo, saj bi to lahko postavilo temelje za več veselja in varnosti z ljubljenimi. To je odličen čas tudi za prenovitev doma ali zgolj za nekaj nove dekoracije. 

Strelec

Ta mlada luna pade v vaše komunikacijsko območje, zaradi česar se vaša radovednost dvigne, vaš koledar pa je lahko poln družbenih obveznosti. Dajte prednost učenju nečesa novega, zlasti v družbi prijateljev.

Kozorog

Z mlajem v vašem denarnem območju, tik pred Venero in Saturnom, ki se tam povezujeta, ste morda pripravljeni zavezati se novi poti zaslužka. Tudi če ste šele v fazi raziskovanja, boste začutili val delavnosti in upanja.

Vodnar

Ko pade luna v vaše znamenje, je to vaša letna priložnost, da se osredotočite na namen, ki vam je blizu srca. Zaradi njegove povezave z Jupitrom vam bo dobro uspelo združiti svoje racionalno razmišljanje s kančkom strasti. Ta kombinacija vas lahko pripelje do odličnih rezultatov. Najverjetneje boste razmišljali o svoji lastni identite, o tem, kdo ste in kam greste. Naredite nekaj, zaradi česar se boste počutili bolje v svoji koži. Morda je čas za novo frizuro ali za umetniško ustvarjanje? 

Ribi

Z luno v vašem področju duhovnosti je vaša intuicija še ostrejša kot običajno, vaše sanje pa so lahko zelo žive. Lahko se dotaknete tega notranjega znanja in si zamislite nov pristop k zdravljenju. Vzamite si čas zase in se vsaj za nekaj časa odklopite od družabnih omrežjih, da lahko začutite, kaj se zares dogaja v vas.

vir: instyle.com

Preberite več v članku: Pomembne stvari o prvem MLAJU leta 2023 (v znamenju vodnarja)

Izberite število od 1 do 3 in preberite sporočilo vašega živalskega duhovnega vodnika za ta trenutek