9 načinov, kako energetsko očistiti prostor

20. 1. 2024
Deli
9 načinov, kako energetsko očistiti prostor (foto: shutterstock)
shutterstock

Urejen dom pripomore k dobremu počutju, prinaša mir in srečo v vaše življenje. A urejenost ni edini način, ki lahko ustvari dom bolj prijeten za bivanje. Če želite dvigniti vibracijo vašega doma, poskusite še z naslednjimi 9 stvarmi.

Če dvignete vibracijo svojega doma, se boste doma lažje sprostili ter počutili bolj mirno in varno. Pomembno je predvsem energijsko očistiti prostore, saj v njih ostanejo prisotni energetski zapisi - denimo človeških besed, dejanj in dogodkov, kar lahko občutimo tako, da se nekje počutimo dobro, nekje pa slabše…

Naj bo vaš dom oaza pozitivnih vibracij. 

1.   Kadilo aromatičnega žajblja prinese psihično in fizično dobro počutje ter dokazano očisti zrak in prostor negativnih energij. Sežiganje žajblja v ta namen se uporablja že tisočletja.

2.   Odstranite stvari, ki jih ne potrebujete več. Najdite nov dom stvarem, ki jih ne uporabljate, nekdo pa jih bo nadvse vesel.

3.     Himalajske solne lučke so odlične pri energetskem čiščenju prostora. Oddajajo negativno nabite ione v prostor, kar pomaga pri ustvarjanju ravnovesja. Prijetna svetloba, ki jo solna lučka oddaja, pa deluje blagodejno in pomirjajoče tako na našo duševno kot na telesno uravnoteženost. 

4.     Pojte in plešite. Ne potrebujete biti operni pevec, da bi peli v svojem domu. Širite dobro energijo in dvignite vibracije doma z vašim radostnim petjem, žvižganjem in plesanjem. 

5.     Meditacija doma ne pomaga le vam, pač pa pomaga tudi prostoru, saj se z njo širijo pozitivne in višje vibracije tudi v prostor.

6.     Uporabljajte različna naravna eterična olja. Vsak vonj ima svoje kvalitete in lastnosti. Uporabite tistega, ki vam nabolj odgovarja.

7.     Rastline. Tako okoli hiše kot v stanovanju pomagajo čistiti prostor in dvigujejo vibracijo doma. Včasih pomaga že šopek rož na mizi. Kaktusi pa imajo sposobnost, da absorbirajo elektromagnetno sevanje računalnika.

8.     Dovolite svetlobi, da zasije v vašem domu. Dvignite žaluzije in rolete za okna. Naravna svetloba je najboljša za dvigovanje vašega osebnega počutje kot tudi vibracij doma.

9.     In seveda večkrat odprite okna in prezračite. Tukaj razlaga verjetno ni potrebna.

Sicer pa... Urejeni in srečni odnosi to tisti, ki zares naredijo srečen in topel dom. 

vir: www.consciousreminder.com

Poglejte si še:

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk