Kakšne so trenutne KOLEKTIVNE ENERGIJE?

"Nimam navade komentirati kolektivnih energij v smislu energijskega dogajanja, vsaj do sedaj me ni tako vodilo, vendar sem zadnje čase vedno večkrat spodbujena, da spregovorim o energijah, ki so v ozadju," je zapisala Jaša Gala Bombač.

Kakšne so trenutne KOLEKTIVNE ENERGIJE? (foto: profimedia) profimedia
20. 5. 2022

Predvsem zato, ker smo ljudje še vedno tako vpeti v zunanjo resničnost, da se ne zavedamo dogajanja v globini. Vidimo to, kar je na površju in, če je to, kar je na površju "dobro", uživamo, in če ni "dobro", trpimo. Če nismo dobro postavljeni v sebi, gremo s tokom kolektivnih energij, ki pa v večji meri še vedno odražajo vpetost v 3D matrico.

Resnica pa je vedno v globini, nič ni tako, kot se kaže fizičnim očem. Ravno takrat, ko imamo prostor in nam voda ne teče v grlo, je pomembno, da se zavedamo tega, kar je v globini in zavestno delamo s tem. Tako bo v naslednjem ciklu to, kar se dviguje iz globine, izvor naše moči, ne nemoči.

To je sporočilo:

"Prišla je pomlad in z njo sonce. Tema se je skrila v zemljo in ljudje se spet igrajo. Z vsakim korakom, ki ga človek naredi iz teme v svetlobo, na igrišče življenja pozablja na sence. Sence se v svetlobi skrijejo, vendar ne odidejo. Človek, ki se ne zaveda ciklov življenja, se izgubi v vsakem ciklu. Ko stopi v svetlobo, ga prevzame svetloba, ko stopi v temo, ga prevzame tema. Človek se zdaj uči stati vmes, med svetlobo in temo in se ne izgubljati v eni in drugi. Človek, ki se izgublja v svetlobi in temi, je vodljiv človek, ki verjame to, kar se kaže njegovim fizičnim očem. Svetloba je tukaj, vendar ne za dolgo, tudi sonce in luna imata svojo pot. Vendar človek se lahko spomne, da ni ne sonce, ne luna, človek je vesolje in je izvor, iz katerega se rojevata tako svetloba kot tema. V svetlih dneh tako ne pozabi na temo, v srcu ohranjaj spomin nanjo in spoštovanje od nje, ker je ves čas s tabo - tako boš pripravljen, ko se vrne - ko te ponovno povabi v globine. Naj te iluzije zunanjega sveta ne zavedejo, užitek je le druga plat bolečine, modrost se ne izgubi v nasprotjih, združuje jih v srcu, kamor slej kot prej vodijo vse poti."

Trenutno nam je na voljo velika kapaciteta svetlobe.

Spodbujam vas, da jo MODRO uporabite, ker je to, kako opolnomočeni smo v temi, ki neizogibno vedno pride, v veliki meri posledica tega, kako modro smo izkoristili dneve svetlobe.

Svetloba v nas marsikaj aktivira in zdaj, ko imamo prostor, da se spet umaknemo od tega, kar je globoko v nas, v zunanji svet in pobegnemo od občutkov skozi različne aktivnosti in druženje, je pomembno ohraniti zavedanje obeh polov.
Uživajmo trenutek, vendar ne pozabimo, da trenutek vedno vsebuje tudi preteklost in prihodnost, zato se ne izgubimo v njem, ampak bodimo prisotni v njem, v zavedanju, da so cikli svetlobe namenjeni temu, da smo v naslednjem ciklu teme bolj zavestni, kot smo bili v prejšnjem.

Če smo v ciklu svetlobe zavestni in svetlobo modro uporabimo, bomo tudi v ciklu teme bolj zavestni in jo znali modro uporabljati. Takšno je učenje mati narave, takšno je učenje ženskega telesa in takšno učenje je starodavnih vedenj, ki se vedno bolj glasno pretakajo skozi mene.

Uporabite svetlobo, da se napolnite z njo in zdržite z napetostjo, ki se pojavi, ko notranjo energijo zadržite in jo ne razpršite takoj skozi izražanje čustev, stalno delovanje in druženje. Opazite, kaj svetloba v vas prebuja in ali lahko temu držite prostor. Ja, igrišče je odprto, spet se lahko spuščaš po toboganih in zabavaš na gugalnicah življenja, vso energijo lahko porabiš za igro zdaj, ko ni več vstopnine.
Vendar naj te iluzija svobode na premami, poišči svobodo v sebi, tako ne boš ostal brez igrišča, ko se le-ta ponovno zapre, ko se vstopnina podraži in pravila igre spremenijo, ampak se boš še naprej igral z odprtim srcem po neomejenih poteh duha.

Jaša Gala Bombač, Kvantno življenje, kvantnozivljenje.si

Preberite še: Čistijo se čustvene travme iz vseh naših življenj in življenj naših prednikov