Kateri DAN V LETU bo najbolj romantičen za vaše znamenje?

4. 1. 2023
Deli
Kateri DAN V LETU bo najbolj romantičen za vaše znamenje? (foto: Profimedia)
Profimedia

Verjamemo, da bo veliko dni v letu za vas polnih ljubezni in romantike. Kateri datum leta 2023 pa vam bo še posebej naklonjen na romantičnem področju?

Oven: 14. oktober

Sončev mrk v tehtnici aktivira vaše romantično življenje in vam prinaša pomemben preboj. To je čas, ko boste odkrili, kako lahko v svojem ljubezenskem življenju dosežete več radosti in harmonije.

Bik: 5 maj

Lunin mrk v škorpijonu vam bo pomagal pri večjemu zavedanju lastnih čustev. Morda boste spoznali, da so vaša čustva do nekoga močnejša, kakor ste mislili, morda pa tudi ugotovite, da so se vaši občutki do nekoga ohladili. Vaše spoznanje bo drastično vplivalo na potek vašega leta.

Dvojčka: 4. junij

Polna luna v strelcu je povezana z lanskoletnim luninem mlaju v enakem znamenju. Vsa semena, ki ste jih v tistem času posadili, bodo sedaj zrastla in se razvila. Vse, kar ste si želeli v svojem ljubezenskem življenju spremeniti, se bo pričelo odvijati.

Rak: 23. marec

Pluton, planet preobrazbe, ponovnega rojstva in spolnosti se premakne v znamenje vodnarja in vam prinaša novo fazo romantične preobrazbe za vas in vaše razmerje. Vse do konca leta se boste lažje povezali s seboj in ustvarjali odnos, kakršnega si resnično želite in ne kakršnega od vas pričakujejo drugi.

Lev: 23. marec

Podobno kakor rak, boste tudi vi intenzivno občutili energijo Plutona v znamenju vodnarja. V tem času je ključno, da prisluhnete sebi; zavrzite vsa pravila in preprosto sledite srcu. Le tako si lahko omogočite odnos, ki bi vas resnično izpolnjeval.

Devica: 28. januar

V marcu se Saturn premakne v znamenje rib in vam prinaša pomembne ljubezenske lekcije. Da bi vaju slednje s partnerjem še bolj zbližale je pomembno, da v prvih mesecih leta poskrbite za čim večjo stabilnost v odnosu. Pri tem vam bo pomagala tudi januarska luna v znamenju bika.

Tehtnica: 20. april

Nov cikel mrkov vam prinaša velike spremembe v vašem ljubezenskem življenju. V tistem času bo tudi Jupiter v vašem znamenju, kar vam bo prineslo še nekaj dodatne sreče in vas spodbudilo k rasti.

Škorpijon: 28. oktober

Že v pričetku leta se vam obetajo pozitivne spremembe v vašem ljubezenskem življenju, a v času luninega mrka v biku bodo slednje dosegle vrhunec. Zaključuje se veliko obdobje lekcij, ki vam pomaga uvideti, kako doseči zdrave odnose ter kaj je tisto, kar vam je zares pomembno.

Strelec: 7. marec

Saturn vstopi v znamenje rib in vam prinaša velike spremembe na področju doma in romantičnega življenja. Morda se vam celo obeta selitev ali širitev družine, a ker je Saturn tudi gospodar časa in karme, je ob tem ključno, da pri kreiranju prihodnosti upoštevate vse lekcije iz preteklosti.

Kozorog: 7. maj

Venera, planet ljubezni in romantike, se premakne v znamenje čustvenega raka in vam ponuja priložnost, da se osredotočite na gradnjo novega poglavja v svojem ljubezenskem življenju. Poskrbite, da v tem obdobju odprete svoje srce in se povežete s svojimi čustvi.

Vodnar: 1. julij

Mars, ki vlada strasti in akciji, se premakne v znamenje ognjenega leva in vam omogoča, da s partnerjem razčistita vse nerazrešene težave. To je za vas priložnost, da spregovorite o vsem, kar ste do sedaj molčali in svoj odnos popeljete na višjo raven.

Ribi: 26. januar

Venera v vašem znamenju vas spodbuja, da v svojem življenju naredite več prostora za ljubezen. Morda se v odnosu odločite za pomemben korak ali pa si s partnerjem preprosto privoščite nekaj dodatnih romantičnih trenutkov.