3 razlogi, zakaj traja toliko časa, da se vaše želje uresničijo

Zavedate se, da se moč želja skriva v vaših mislih, srcu in vašem bitju. Morda prakticirate vizualizacijo, kako že nekaj, kar si želite, imate. A se ne zgodi nič... Zakaj?

3 razlogi, zakaj traja toliko časa, da se vaše želje uresničijo (foto: pixabay) pixabay
2. 10. 2020

Imate kristalno jasno idejo, kaj si želite, sanjate, čutite, mislite o tem ves čas. Zakaj vendar potem traja toliko časa, da se to uresniči?

Vesolje morda ne pravi “ne” vaši viziji, morda pravi samo “ne še…” ali “naredi to prej”.

3 najbolj pogosti razlogi, da traja toliko časa, da se želje zamnifestirajo:

RAZLOG #1 Svet še ni pripravljen

Predpostavimo, da ste napisali odlično knjigo, a nikakor ne najdete sredstev in založbe, ki bi jo izdala. Morda je razlog v tem, ker kolektivna zavest v tem trenutku še ni pripravljena na vsebino in je ne bi nihče kupil. Potrebno se je truditi, hkrati pa spoštovati naraven tok dogodkov vesolja, ki točno ve, kaj počne. Pri določenih stvareh je torej potrebno upoštevati pripravljenost drugih ljudi, ne samo vašo, čeprav v sebi dobro veste, da se bo nekaj slej kot prej zgodilo. In res se bo, ko bodo pogoji pravi.

RAZLOG #2 Druge stvari so sedaj bolj pomembne.

Imete močno željo po nečem, a morda so trenutno bolj pomembne druge stvari. Morda to, da končate šolo, delate na sebi in razgrajujete svoje strahove, preživite več časa z otroci ali starši – torej priložnosti, ki jih ne smete zamuditi, saj se ne vrnejo.

To ne pomeni, da potiskate in zanemarjate svoje sanje. Delate na njih, kolikor pač lahko. Še vedno pa pustite čas in energijo tudi za druge stvari, ki so v tem obdobju življenja pomembne.

RAZLOG #3 Učinkovita manifestacija potrebuje trening.

Morda imate jasno vizijo, kaj si želite, a to ni dovolj. Pozornost je energija manifestacije, hkrati pa je pomembno tudi, da nimate strahov, da sta samozavestni, vlagate v manifestacijo svoj trud in čas. Samo želeti si ni dovolj.  

Uživajte v čudvitem procesu manifestacije, v avanturi s popolnim urnikom… Opazujte, kaj vam življenje na vsakem koraku sporoča. In saj veste, včasih je pot bolj pomembna kot cilj. 

Po navdihu: consciousreminder.com

Preberite si še: