LJUBEZENSKI HOROSKOP za MAJ

Za navdih si poglejmo ljubezenski horoskop za mesec, v katerega bomo pravkar vstopili. 

LJUBEZENSKI HOROSKOP za MAJ (foto: profimedia) profimedia
1. 5. 2022

OVEN

V začetku maja se boste morali usmeriti v to, da ohranite zbranost, saj vas bo nekdo, ki vam je po eni strani simpatičen, ves čas jezil s svojimi pripombami. V kolikor se ne boste umaknili, prihaja trenutek, ko vam bodo popustili živci. Izzive boste sprejemali odprto, veseli boste vsakega komplimenta. V sredini maja na področju čustev ne boste zadrževali svojih želja. Ob pravem trenutku boste izrekli prave besede, ki vas bodo povzdignile in popeljale do osebnega zadovoljstva. V zadnjih dneh maja boste potrebovali nekaj premikov, še posebej če ste se preveč zaprli v ene in iste navade. Tokrat boste prvi v vrsti, ko se bo odpirala možnost za spremembe. 

BIK

Vsaka sprememba na ljubezenskem področju bo v začetku maja še kako dobrodošla, še posebej izboljšanje komunikacije. Zadovoljni boste, ker boste vse razporedili tako, kot ste si pred kratkim zamislili. Če se odprejo nikdar rešena vprašanja, nanje ne rabite odgovoriti. V mislih se vam bo nizalo veliko zadev, vendar vam bodo pomembna le čustva, ki jih boste tokrat razumeli v popolnoma pravi smeri. Sanje bodo postale bolj jasne in iz njih se boste lahko celo nekaj naučili. Vse se lahko v zadnjih dneh maja spremeni, zato ne delajte prehitrih zaključkov, saj bi se s tem usmerili v napačno smer. V ljubezni ste lahko bolj sproščeni, saj vas ljubljena oseba razume. 

DVOJČKA 

Razkritje napetosti je lahko obremenilno ter stresno, vendar boste s strpnostjo, razumevanjem in umirjenostjo probleme v začetku maja, ko vas bo spodbujala tudi Venera rešili. Bodite prepričani vase in v zadeve na ljubezenskem področju. Občasno ljubkovanje in obnavljanje razmerja lahko naredi čudeže. Tudi samski dvojčki boste v sredini maja prišli na svoj račun. Sodelovanje in razumevanje bo ključ do dobrega počutja. Ljubljena oseba se bo v zadnjih dneh maja nekoliko zaprla vase in reševala svoje zadeve, zato ne bodite razočarani, če se klici ne bodo vrstili iz trenutka v trenutek.

RAK

V začetku maja bo ljubljena oseba potrebovala posebno pozornost, zato brez razmisleka podajte brezpogojno podporo. Bodite bolj pozorni saj se veliko stvari lahko negativno spremeni, če boste napačno odreagirali ali izigrali zaupanje nekoga, ki mu veliko pomenite. Dnevi v sredini maja bodo namenjeni predvsem razmišljanju o preteklosti in o spremembah, ki ste jih naredili v zadnjem obdobju. V kolikor ste v dvomih ali razpeti med več različnimi občutki, se pogovorite. Ne pretiravajte in ne dovolite vašemu razpoloženju, da eksplodira. Samski raki boste pripravljeni na nov začetek, še posebej v zadnjih dneh maja, kar bo zelo ugodno vplivalo na vaše razpoloženje.

LEV

Težki čustveni napori vam lahko v začetku maja povzročijo  manjše tegobe, vendar pa jih boste lahko rešili, če se boste končno soočili z napetostmi, ki so se vrstile ena za drugo. Neporočeni pari boste morda razmišljali o poroki. Sredina meseca bo obarvana z globokimi mislimi in pogovori, ki bodo v prihodnje obrodili sadove. Samski levi boste bolj opazovali in spoznavali, ne boste pa še pripravljeni, da bi vstopili v resno vezo in se ustalili. Vezani boste v zadnjih dneh maja navdušeni nad brezpogojno ljubeznijo, romanca bodo na vrhuncu, še posebej pri tistih, ki ste rojeni v prvi dekadi. Tokrat boste vedeli, kaj točno si na področju čustev sploh želite.

DEVICA

Na področju ljubezni v začetku maja ne pričakujte presenečenj. Če ste v zvezi in si želite vajin odnos spremeniti na bolje, se tega lotite iskreno ter odločno. Uporabite  samozavest, s pomočjo katere boste vse skupaj z lahkoto izpeljali. Planeti, ki bodo najbolj aktivni v sredini meseca, vam prinašajo razčiščevanja. Čeprav ste večinoma z mislimi zazrti v prihodnost, vas bodo prisilili, da se soočite tudi s preteklostjo. Zapletli se boste v situacije, zaradi katerih boste iz svojih globin obudili spomine, ki vam ne bodo najbolj všeč.  Dobro bi bilo, da v zadnjih dneh maja tvegate, saj bolj boste analizirali, težje se boste odločili. Nakazuje se vam tudi prijetno zbližanje.

TEHTNICA

Začetek maja vam na področju čustev ne bo najbolj naklonjen. Ranljivi in občutljivi boste, kar bo povzročilo precej težav na ljubezenskem področju. Na realnost boste enostavno pozabili, ne razmišljajte o tem, kaj vas čaka od jutri naprej, uživajte raje v vsaki priložnosti. V sredini maja boste deležni presenečenj s strani ljubljene osebe. Stabilizirali vas bodo tudi planeti, ki vam dajejo pogum ravno takrat, ko ga najbolj potrebujete.  V drugi polovici maja boste deležni nihanja razpoloženja. Čeprav se boste na čustvenem področju stabilizirali s pomočjo Venere, boste imeli na trenutke občutek, da se nič ne dogaja tako, kot bi si vi želeli. V zadnjih dneh maja prihajajo prijetne informacije, povezane z nekom iz preteklosti. Odzovite se, vendar nikar ne pričakujte preveč. 

ŠKORPIJON

V ljubezni v začetku maja zaradi Sonca v biku ne boste sproščeni. Prepir in negotovost vas bosta spravljala v slabo voljo. Razmislite, kakšna pričakovanja in ambicije imate, predvsem pa ne bodite ljubosumni. Prave poti ali odločitve morda ne boste takoj uvideli, zato pa lahko pridobite na času in ugotovite, česa si resnično želite. V ljubezni se proti koncu maja ne boste utegnili izogniti soočenju, ki bo potekalo dokaj napeto. Niste si popolnoma na jasnem, kaj si želite od drugih, to pa zato, ker ne veste dobro, kaj si želite od sebe. Samski škorpijoni se raje usmerite v nekaj novega, saj močno potrebujete spremembe. Sedaj je pravi čas, da povabite nekoga ne zmenek, brez da bi oklevali.

STRELEC

V začetku maja boste izkazali veliko pozornosti. Pozabite na neskladja, ki vas oddaljujejo od zastavljenih ciljev ter umirjene situacije na področju čustev. V tem trenutku potrebujete sodelovanje in ne konfliktov, če želite vztrajati. Spopadli se boste z množico pomembnih obveznosti, ki vas bodo dolgočasile. Odločite se za pozitiven pristop in se osredotočite na tiste lastnosti, ki so vam najprej omogočile, da pridete do cilja. Potrudite se, da bo drugim poleg vas prijetno. Spraševali se boste, kako bi lahko rešili nekaj čustvenih zadev. Z nekom navezujeta izredno zanimiv stik in zdelo se vam bo, da vse kar se dogaja pravzaprav zaznamuje začetek nečesa povsem novega. Srečni boste, morda tudi na novo zaljubljeni. 

KOZOROG

Ko boste na ljubezenskem področju v prvih dneh maja razmišljali o vseh razlogih za in proti, bo odločitev izredno težka, saj bosta obe priložnosti zelo zanimivi. Sedaj morate priti zadevam do dna in se pogovoriti o vsem kar vas v ozadju bremeni. Sredi meseca boste izredno hitri in prodorni, ne pozabite pa na napake, ki so vas enkrat že zelo drago stale. Prav tako se ne prepirajte se z nekom, ki razmišlja drugače kot vi, saj  nečesa preprosto ne prenesete. Z nekom, ki vam je simpatičen se lahko dogovorita, vendar še ne bo izrečena zadnja beseda, zato boste zmedeni. Umirite svoj korak in bodite nekoliko bolj strpni ter se poskusite nasmehniti vsaj v bližini ljubljene osebe. Želeli si boste spontanosti, kar pa bo v nasprotju z vašo naravo.

VODNAR

Vsekakor se boste v začetku maja na področju ljubezni maksimalno trudili. Bodite odločni, jasni, tokrat si ne želite le prijateljskega razmerja, temveč nekaj več, zato to tudi izpostavite. Ne razmišljajte predolgo o naslednjih korakih, temveč ukrepajte popolnoma spontano. V vaše srce se bo proti koncu meseca maja zaradi energije Sonca v dvojčkih naselil nenavaden mir, kot zatišje pred nevihto. V ljubezni se lahko zopet ponovijo isti dvomi, čeprav ste si obljubili, da bo tokrat drugače. Spet se preveč zapletate in potem vam je žal, a časa nikakor ne morete zavrteti nazaj. Zato se spomnite, da je lažje preprečiti kot zdraviti, in se brzdajte vsakič, ko bi lahko naredili napako.

RIBI

V prvih dneh maja bo sreča v ljubezni opoteča. Ker boste precej negotovi in občasno ljubosumni, vam bo preprečevalo, da bi se z ljubljeno osebo  odkrito pomenili o svojih strahovih in drugih težavah, ter razčistili s preteklostjo, ki vas bremeni že nekaj časa. Venera prinaša zadržanost in hladnost na čustvenem področju. Lahko se vam zgodi, da boste nezainteresirani za druženje z nekom, ki vam je v preteklem obdobju odgovarjal. Zadnji dnevi maja prinašajo lepšo energijo, vse se bo odvijalo v znamenju vznemirljivih presenečenj. Osvajal vas bo nekdo, ki vas bo prepričal s svojo močno osebnostjo. Samskim se bo zdelo, da se končno pomikate v bolj aktivno obdobje.

Pripravil: Horoskop.si