Lolita Eipprova je po izboru dezeen awards uvrščena v elito petih lokalov na svetu

Poleg omenjenega priznanja je prišla v izbor sedmih najlepših kavarn v Evropi po izboru Restaurant & Bar Design.

Lolita Eipprova je po izboru dezeen awards uvrščena v elito petih lokalov na svetu (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
25. 10. 2021 | Promocijsko sporočilo

 
Lolita Eipprova je po izboru dezeen awards uvrščena v elito petih lokalov na svetu z najbolj trajnostno oblikovano notranjostjo in združuje umetnost,
notranjo opremo in kulinariko v harmoniji s trajnostjo.

Prostor, ki so ga z izjemno tankočutnostjo in širino zasnovali v butičnem arhitekturnem biroju TRIIIJE, se igra z vsemi čutili. Gledate umetnost in vse skrivne posege, se dotaknete tekstur in tekstila, slišite diskretne zvoke glasbe, lokala in zunanjosti, zaznate vonj vroče sveže kave, okusite domač sladoled in zamižite v grižljaju izjemnih sladic.
 
Restaurant & Bar Design Awards je svetovno priznano in vodilno tekmovanje, ki nagrajuje izjemne dosežke posvečene odličnosti pri oblikovanju prostorov namenjenih gostoljubju.
 
Dezeen Awards organizira Dezeen, ki je najbolj priljubljeno in vplivno spletno mesto namenjeno arhitekturi in oblikovanju, je merilo za mednarodno oblikovalsko odličnost in vrhunsko priznanje za arhitekte in oblikovalce na svetu.