Ponedeljku vlada energija LUNE. Kako lahko izkoristite njeno energijo?

20. 11. 2023
Deli
Ponedeljku vlada energija LUNE. Kako lahko izkoristite njeno energijo? (foto: Shutterstock)
Shutterstock

Ste že kdaj načrtovali svoj teden, potem pa ste ugotovili, da tisti dan, ko naj bi nekaj naredili, energija ni prava? Morda ste si zamislili pomemben pogovor ali želeli nekaj opraviti, vendar se stvari niso odvijale tako, kot ste si želeli. To se včasih zgodi zato, ker energija tistega dne preprosto ni usklajena z energijo planeta, ki mu vlada.

Vsak planet je povezan z različnimi arhetipskimi energijami in značilnostmi, kar vam lahko ponudi vpogled v najboljši čas za določene dejavnosti. Obstaja dan v tednu, ki je najboljši za sprejemanje pomembnih odločitev, pa dan izvajanje ritualov manifestacije, delovanje in počitek. Uporaba tega znanja vam lahko spremeni življenje.

Ponedeljku vlada luna

Ponedeljek je pod vplivom lune; čeprav luna ni planet, ima ogromen vpliv na našo energijo tukaj na Zemlji!

Luna je povezana s čustvi, intuicijo, cikli in podzavestnim umom. Prav tako je povezana z našo žensko energijo in nas opominja na pomembnost negovanja, skrbi in zaščite samega sebe ter tistih, ki jih imamo radi.

Delo z luninimi energijami nam lahko pomaga doseči ravnovesje in harmonijo v našem življenju.

Kako najbolje izkoristiti energijo lune?

Ponedeljki so odličen čas za osredotočanje na svoje čustveno zdravje. Pomembno je, da si vsak ponedeljek vzamete čas za skrb zase in osebno rast.

Ponedeljek lahko uporabite tudi za razmislek o svoji duhovni poti, povezovanje z intuicijo ter premišljevanje o svojih ciljih in sanjah.

Poleg tega so ponedeljki odličen dan za povezovanje s tistimi, ki jih imate radi, ter načrtovanje časa za druženje s prijatelji in družino.

Priporočene dejavnosti ob ponedeljkih

Pišite dnevnik o tem, kako se trenutno počutite; preoblikujte morebitna negativna čustva in se osredotočite na njihovo sproščanje.

Pišite dnevnik o tem, kako bi se radi počutili, in začnite povezovati ta čustva z uresničitvijo svojih želja.

Postavite svoje namere za teden pred vami.

Izvajajte rituale čustvene samopomoči, kot so tapkanje, kopanje v solni kopeli, zdravljenje z zvokom ali meditacija.

Razmislite o svoji poti: oglejte si, kako daleč ste že prišli, in bodite hvaležni za trenutni čudovit trenutek ter pot, ki je še pred vami.

Odprite nekaj orakeljskih kart, da pridobite jasnost glede svojih čustev.

Povzeto po Bloomandmanifest.com

Preberite tudi: