Matrica teme postaja nenasitna in zahteva vedno več. Želi popolno oblast. Želi človeku vzeti človečnost.

16. 9. 2021
Deli
Matrica teme postaja nenasitna in zahteva vedno več. Želi popolno oblast. Želi človeku vzeti človečnost. (foto: profimedia)
profimedia

Izjemno veliko ljudi je danes v stiski. Ker matrica teme postaja nenasitna in zahteva vedno več, jemlje vedno več svobode. Želi popolno oblast. Želi človeku vzeti človečnost.

Tokrat bo vsak moral na izpit. Vsak bo moral sam zase dokazati Univerzumu koliko je vredno njegovo telo, koliko je vredna njegova svoboda, kolikšna je njegova vrednost. Vsak zase se bo moral odločiti: ali je on gospodar sebe in svojega telesa ali je to nekdo drug. Potrebna bo odločitev, ali boš predal sebe, svoje telo v last nekomu drugemu. Ali boš stopil v svobodo, ki je tvoja pravica od rojstva. Samo ena pot je, ki ti daje svobodo. Ki ti vrača človečnost. Za mnoge bo to velik izziv. Vendar ni druge poti, kot dokazati univerzumu, da ni nihče drug gospodar tvojega telesa, kot samo ti, da nikomur ne pripada tvoje telo in da nikomur ne predajaš svoje moči. Potrebno je, da pokažeš s svojimi dejanji. Šele takrat si naredil izpit. Izpit življenja. Nagrada je velika. Nagrada je neprecenljive vrednosti. Nagrada je svoboda.

Čeprav bo mogoče na zunaj izgledalo, da se ti zaradi tega oži prostor v družbi, vedi, da v tebi nastaja neskončen prostor svobode. Ta prostor je neprecenljive vrednosti.

Ko enkrat izstopiš iz matrice in stopiš v svobodo, te začne Univerzum obsipati s neskončnimi možnostmi. Ko zapreš ena vrata, se odpre mnogo drugih. Šele ko izstopiš, narediš prostor, da se ti lahko vrnejo vsi tvoji izgubljeni delčki tebe in tvoje moči iz vseh dimenzij in časov.

Potrebno pa je veliko poguma, potrebna je neomajna vera. Potrebno je, da dvigneš roke in rečeš Univerzumu. Tu sem.
Šele takrat se lahko zgodi velika čarovnija življenja.
Zato smo tu. Da izkusimo sebe v vsej svoji moči, sebe kot kreatorje, kot bitja Ljubezni na neskončno nešteto načinov.
Nastaja prostor za Novo Zemljo. Že v tem trenutku.
Samo mi smo tisti, ki odločamo, kaj bomo izkušali in v katerem svetu bomo živeli. In tokrat so trenutki odločilni.

Anamarija Kovačič