MLAJ (19. maj) prinaša odlične priložnosti in nekaj težav

15. 5. 2023
Deli
MLAJ (19. maj) prinaša odlične priložnosti in nekaj težav (foto: shutterstock)
shutterstock

V petek, 19. maja ob 17.53 uri, imamo mlaj v znamenju bika. Kako bo vplival na nas?  Poglobimo se v to, kaj nam ponuja.

Globoko vdihnite skozi nos in počasi izdihujte. Naj bo to izdih olajšanja. Začutite, kako se teža sprosti iz vaših prsi in ramen. Sprostite čeljust in roke. Sproščeno se namestite v svojem telesu in vpijajte modrosti, ki vam jih bo v tem tednu prinašal mlaj v znamenju bika. 

Priložnost, da se prizemljimo

Tokratni mlaj nam prinaša možnosti, da se prizemljimo in se s tem malo bolj uravnovesimo. To je trenutek za premor, da se osredotočimo nase. S tem mlajem se lahko transformativne in kaotične energije mrkov, ki smo jih preživljali v prejšnjih tednih, začnejo usedati in bledijo v ozadje našega življenja.

Mrki so nam prinesli različne spremembe, prebujenja, transformacije in premike. Naša življenja ali morda celo naša perspektiva je morda videti sedaj zelo drugačna od tiste, ko so se mrki začeli 19. aprila. Marsikateri kvantni preskok se je lahko zgodil, ki nam bo sedaj pomagal pospešiti našo pot naprej. Tokratni mlaj pa prinaša možnost, da se na tem novem ozemlju sedaj prizemljimo in stabiliziramo. 

Bik je znamenje, ki ga povezujemo s stabilnostjo in varnostjo, in prav to je na voljo pod to luno. Kako lahko ustvarite več varnosti v svojem življenju? Katere korake lahko storite, da se boste počutili bolj stabilne in varne vase?

Težave, ki se pojavijo v času mlaja, so lahko zelo povezane s podzavestnimi občutki negotovosti ali pomanjkanjem lastne vrednosti. 

Osredotočite se na občutke, ki se porajajo v telesu in spoznajte, kje so njihove korenine. Ne potrebujete vseh odgovorov, pogosto je dovolj le nekaj več zavedanja. 

Življenje se bo vedno premikalo in spreminjalo okoli nas, vendar je naše notranje bitje tisto, kjer lahko resnično ustvarimo resnično in dolgotrajno varnost, ki nas bo spremljala kjerkoli mi gremo.

Kaj vas tolaži? Kaj vam prinaša občutek toplega objema? Kaj vam omogoča, da popustite in prejmete toplino in podporo sveta okoli vas? Delajte tako, da si zagotovite občutek udobja na kakršen koli način.

Ena koristna stvar, ki si jo je treba zapomniti pod to luno v znamenju Bika, je, da nam ni treba iskati velikih stvari. Majhni, preprosti užitki ali razvajanja so lahko enako učinkoviti. Na primer slastna rezina pite, ki vas spominja na vašo babico, ali skodelica čaja na terasi ali eno uro bolj zgodnji odhod v posteljo. Dovolite si, da upočasnite in se ustavite ter povohate vrtnice. Dajte prednost majhnim užitkom in razvajanju ter poglejte, kako se spremeni vaše razpoloženje.

Mlaj v Biku in naše kozmično nebo

Jupiter in Pluton bosta pod to mlado luno oba na ničelni stopinj svojih zodiakalnih znamenj. Jupiter bo v Biku, Pluton pa v Vodnarju. To je zelo močna dinamika energije, ki teče skozi kozmično nebo in jo bodo okrepile energije mlaja.

Ničla velja za visoko karmično stopnjo zodiaka, to je stanje nevtralnosti, kjer nič ni temno in nič svetlo. V ničelnem stanju smo Eno z vsem življenjem. In v tem ničelnem stanju pride do ustvarjanja.

Samo za trenutek se sedaj zavedajmo svoje čakre solarnega pleksusa. Ta čakra se nahaja na ničelni točki našega telesa, točno tam, kjer je naš popek. Sveti svetlo rumeno svetlobo in je ena izmed naših najmočnejših povezav z energijo Izvora in osebno močjo. Za trenutek se odpravite na to mesto in si oglejte svoje notranje Sonce, ki izžareva močno in svetlo.

Polnjenje našega sončnega pleksusa lahko pomaga povečati naš občutek motivacije in nam pomaga, da dobimo navdih, s katerim si lahko ustvarimo trdne temelje. Polnjenje solarnega pleksusa lahko tudi okrepi naš želodec in prebavni sistem ter nam pomaga asimilirati in predelati ne le hranila, ki jih zaužijemo, ampak tudi energijo, ki jo zaužijemo.

Kadarkoli imamo v sebi kakšno napetost, je to običajno znak, da moramo v svojem življenju nekaj ukrepati. Ko postanejo napetosti pretesne, je treba nekaj dati iz sebe, da se ustvari več prostora za dihanje.

Z vso to plodno energijo, ki teče sedaj iz kozmosa, se bodo povečale tudi ustvarjalne in rodovitne energije okoli nas. Delajte s to ustvarjalno energijo. Uporabite jo lahko tudi za povečanje možnosti zanositve.

V zadnjem času smo šli skozi veliko transformativnih energij, zato bo koristno imeti nekaj časa, da se osredotočimo, ukoreninimo in vrnemo svoja telesa in misli nazaj v ničelno točko.

Vir: foreverconscious.com

Preberite si še: