Moški, ki zna ustvariti prostor popolnega zaupanja

Ste že kdaj srečali moškega, ki si vzame čas? Ki je tako usklajen z vašo energijo, vašim razpoloženjem in izrazom, da takoj ve, kaj potrebujete – brez pojasnil?

Moški, ki zna ustvariti prostor popolnega zaupanja (foto: profimedia) profimedia
15. 1. 2022

To je moški, ki vas ne odrine stran, ko ste jezni ali razburjeni; ki zna trdno in umirjeno ostati v svoji moškosti.

To je moški, ki si vzame čas, da spozna vaš um in vaše telo. Moški, ki vas vidi v celoti, ki posveča pozornost tudi malenkostim.

To je moški, ki se je naučil, kako se povezati s svojo dušo, zato se zna povezati tudi z vašo. Ve, kako se dotakniti vašega telesa. Moški, ki je sposoben prebrati odziv vašega telesa na njegov dotik in upočasniti stvari. Ne hiti in vam ne ugaja zgolj zaradi njegove koristi. Tu je za vas, brez pričakovanj, pritiskov, brez manipulacije in iger.

To je moški, ob katerem se lahko sprostite, saj zna ustvariti prostor popolnega spoštovanja in zaupanja. Ve, kdaj potrebujete nežen poljub, kdaj objem in kdaj potrebujete njegovo moško energijo, da vas vodi.

Samo moški, ki si vzame čas in je prisoten, lahko ženski ponudi prostor, da skupaj izkusita višje dimenzije  – plast za plastjo, globlje in globlje, dokler se njun um, telo in duša ne zlijeta skupaj.

Le moški, ki si vzame čas, lahko v ženski sprosti tisto, kar drugače ostaja ujeto pod njeno površino. In samo moški, ki si vzame čas, bo lahko kdaj zagledal višino ekstaze, ki jo je ženska sposobna.

Vir: Jennifer Funk