Moški odkrito spregovorili, kaj jih najbolj moti pri ženskah

29. 1. 2024
Deli
Moški odkrito spregovorili, kaj jih najbolj moti pri ženskah (foto: profimedia)
profimedia

Preberite si zanimive odgovore moških na vprašanje, kaj jih najbolj odbija pri ženskah. Odgovori imajo rdečo nit. 

Tako so odgovarjali moški: 

"Zagotovo me najbolj odbija hiper neodvisnost žensk. Ljudje smo družabna bitja in vsi potrebujemo drug drugega. Če mora ženska znova in znova poudarjati, kako je neodvisna in kako ne potrebuje nikogar ... Kako neodvisna je v resnici? Močne ženske, ki znajo sprejemati komplimente in dar moške prisotnosti, so zame najboljša možnost. To omenjam, ker nočem, da katera koli ženska misli, da mora biti potem deklica, ki je odvisna od moškega. Ta je na drugem koncu tega spektra. Nekje vmes je zdravo ravnovesje."

----

"Najbolj me odbija tista, ki poskuša vse nadzorovati in ne dovoli uravnoteženemu moškemu, da jo vodi. Odložite meče, pustite se usesti v varen pristan močnega moškega, ki vas ima rad in se bo boril ZA vas."

---

"Mene odbije, ko govorim nekaj iz sebe, pa to ni sprejeto. Še posebej v globokih in smiselnih pogovorih, ki razkrivajo globlja področja. Moja žena je čudovita ženska in pogosto sva imela te pogovore, ker so pomembni. S časom je postala 100-krat boljša pri poslušanju in odzivanju, kar je imelo velik pozitiven vpliv na najin zakon. Mislim, da so zdravi pogovori ključni za rast. Moški, ki stvari povedo na ljubeč, neposreden način, in ženske, ki znajo poslušati, razumeti in ne reagirajo impulzivno. To je seveda dvosmerna ulica in za tango sta potrebna dva."

---

"Odvrne me, ko se ženske ne morejo umiriti, se zmehčati in sprejemati. Tako kot številne odgovarjajo sedaj na to temo, čeprav je objava namenjena moškim. Zdi se, kot da sploh ne zaupajo našim besedam."

---

"Ko je ženska tako zelo neodvisna in ponosna na to, da vse zmore sama, se mi zdi, da nimam možnosti, da bi ji lahko karkoli lahko zagotovil ali jo pri čimerkoli podprl."

---

"Ko zaide tako daleč v svojo moškost, da misli, da mora vse narediti sama. Takrat ženska pride preveč v moško energijo, kar ji oteži sprejemanje. To je pomembnost učenja, kako uravnovesiti moško in žensko energijo. Moški ustvarjajo varno posodo, ki ženskam omogoča, da se počutijo varne, da se mu predajo in prejmejo ljubezen in podporo."

Vir: Instagram Jake Woodward

Preberite si še:

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja