Nasvet, ki ga morate slišati v decembru (glede na mesec rojstva)

10. 12. 2022
Deli
Nasvet, ki ga morate slišati v decembru (glede na mesec rojstva) (foto: profimedia)
profimedia

To je sporočilo, ki ga morate slišati ta mesec - brez olepševanja.

V katerem mesecu ste rojeni? 

Januar

To, da svoja čustva zadržujete v sebi, vam dela več škode kot koristi. Pustiti si morate čutiti svoje občutke, se izražati, tudi jokati in se razjeziti … v nasprotnem primeru ne boste nikoli zares začeli svojega procesa zdravljenja. To, da si dovolite biti ranljivi, je velika moč.

Februar

Seveda zmorete sami - vendar to ne pomeni, da tako mora biti. Ne odrivajte ljudi stran, saj potrebujete odnose. Ne bodite trmasti in ne domnevajte, da vam je bolje, če ste sami. Nekateri ljudje so vredni truda.

Marec

Ko se soočate z ljudmi, ki vas ne spoštujejo in cenijo, je postavljanje meja edina preostala možnost. Včasih pa morate biti vi tisti, ki prekinete toksični vzorec in odidete. Premislite, zakaj dovolite nespoštljivo ravnanje. 

April

Nikoli ni lahko priznati, da ste se motili, vendar je to nujno, če želite napredovati v svojih prijateljskih in romantičnih odnosih. Ne bodite preveč trmasti, da bi priznali resnico in se opravičili.

Maj

Ničesar ne boste dosegli, če boste še naprej ugibali. V redu je imeti dvome, vendar jim ne smete dovoliti, da nadzorujejo vaše življenje. Ne pustite, da vaš strah premaga vašo željo po spremembi in rasti.

Junij

Ne morete kar naprej odlašati s pomembnimi stvarmi, če želite živeti srečno in uspešno življenje. Nehajte iskati izgovore in navdih ter naredite to, kar morate storiti. Soočite se s seboj. 

Julij

V svojem lastnem življenju ne morete igrati pasivne vloge in pričakovati, da boste srečni. Potrebno je ukrepati. Postavite se v svet, postavite se zase. Včasih morate tudi tvegati - in verjeti vase.

Avgust

Ne morete vedno sprejemati istih odločitev in pričakovati drugačnih rezultatov. Če niste zadovoljni s tem, kje ste, si oglejte svojo situacijo in ugotovite, kaj je treba spremeniti. Prvi korak k srečnejšemu življenju je ta, da prepoznate, kaj vas dela nesrečne.

September

Ne morete popraviti vsega in vseh. Svojim ljubljenim morate dovoliti, da sami delajo napake. Stopite korak nazaj in sprejmite, da nimate moči nad drugimi. Nadzor imate le sami nad seboj.

Oktober

Ne dovolite drugim ljudem, da sprejemajo odločitve namesto vas. Ne vedo, kaj je najbolje za vas, ker ne živijo v vaši glavi ali v vašem telesu. Vi ste edini, ki veste, kaj potrebujete - imejte se dovolj radi, da zasledujete te stvari, namesto pričakovanj drugih. 

November

Ne boste vedno dobili druge priložnosti, ali priložnosti, da se obrazložite. Nihče vam ne dolguje časa in pozornosti - še posebej ne po tem, ko ste ga prizadeli. Včasih se morate sprijazniti, da ste naredili napako in se iz nje nekaj naučiti, da naslednič naredite drugačno dejanje. 

December

Ne morete večno odlašati s to odločitvijo. Ugotoviti morate, katero pot si želite ubrati - in stopiti nanjo. Tudi to, da se ne odločite, je izbira - vendar verjetno ne takšna, ki vas bo pripeljala do končne sreče.

Vir: Collective.world

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk