Ne govorite o svojih idejah prehitro!

Verjamete v čarovnijo? V to, da se nekaj lahko uresniči kar čez noč? Ponavadi je za tem veliko dela in pravilno usmerjene energije. Preberite, kako 'na skrivaj' vizualizirati v sodelovanju z vesoljem in kaj pri tem pomembno.

Ne govorite o svojih idejah prehitro! (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
24. 4. 2019

Čarovnija je tisti aha moment, ko se naša dejanja poklopijo s našimi željami in stvari stečejo v pravo smer. Pred tem pa je potrebno nameniti veliko časa in pozitivne energije vizualizaciji.

Če ste dobili odlično idejo in vas ima, da bi jo takoj razbobnali naokrog, se zadržite in to energijo usmerite navznoter. Ne govorite o svojih idejah prehitro! Ko bo pravi čas, pa boste sadove svojega dela delili z drugimi. …

Zakaj?

  • Vsi znanci morda ne bodo tako optimistični glede vaše ideje in vam lahko zbijejo potrebno motivacijo.
  • Ljudje morda ne bodo razumeli vaše ideje, kar vas lahko dekoncentrira.
  • Če se vam je ideja porodila ravnokar, si dajte čas, da jo izpopolnite – dovolite sanjam, da vplivajo na vas, opazujte znake in sporočila iz okolja – bodite odprti za nasvete vesolja.
  • Uživajte nekaj časa v lastnem domišljijskem svetu, ne da bi vas pri tem motila okolica.
  • Delite svojo idejo najprej samo z vesoljem – ta bo vaš največji zaveznik in vaša zvezda severnica.

Ko se boste čutili pripravljene, delite svojo idejo v svet.

Ljudem se bo morda zazdelo, da ste nekaj ustvarili kar čez noč, toda vi boste dobro vedeli, kaj je resnica. Če ste pred tem redno izražali hvaležnost vesolju, vas bo to podprlo in tudi ljudje bodo začutili energijo, ki je navdahnila vaš projekt.

Vir: Thought Catalog

Preberite še: