Ne zamudite Zelenega sejma naravnih izdelkov v središču Ljubljane

Zeleni sejem bo 13. maja 2023 ves dan potekal na Bregu v središču spomladanske Ljubljane.

Ne zamudite Zelenega sejma naravnih izdelkov v središču Ljubljane (foto: PROMO) PROMO
14. 3. 2023 | Promocijsko sporočilo

Zeleni sejem je sejem naravnih in zdravih izdelkov, na katerem se predstavlja približno 50 do 80 razstavljalcev, ki jim je skupno to, da spoštujejo zdravje človeka ter čuvajo naravo in njene prebivalce. Gre za kakovostne izdelke manjših lokalnih proizvajalcev, ki se že veselijo, da bodo pozdravili obiskovalce stojnic.

Za Zelene sejme je značilno, da razstavljalce in obiskovalce druži ljubezen do človeka, narave in živali. Tako na stojnicah vidite naravne in holistične izdelke za širši življenjski stil – od okusne rastlinske hrane do kozmetike, naravnih prehranskih dodatkov, eko tekstila, različnih pripomočkov in izdelkov za naravni dom in vrt do knjig za zdravo življenje in osebno rast, predstavljajo pa se tudi holistični centri, terapevti in še številni drugi izdelki in zelene storitve, ki ljudem pomagajo pri dobrem počutju.

Pridite torej na Zeleni sejem, kjer boste lahko kupovali naravne in lokalne izdelke, poskušali zdravo in okusno hrano ter se povezovali s holističnimi terapevtskimi dejavnostmi in raznovrstnimi zelenimi storitvami. Pridite z vso družino in preživite lep sejemski dan na obrežju Ljubljanice, pod sencami mogočnih hrastov.

Več o Zelenem sejmu si lahko ogledate na www.zelenisejem.si.