Nikoli se ne zadovoljite s slabo kavo, slabimi prijatelji ali s slabim partnerjem

V življenju obstajajo področja, kjer se ne potrebujemo zadovoljiti z vsem oz. jih ne potrebujemo sprejeti takšne, kot so. Za nekatere (boljše) stvari se je potrebno boriti. 

Nikoli se ne zadovoljite s slabo kavo, slabimi prijatelji ali s slabim partnerjem (foto: Pexels) Pexels
12. 9. 2020

Ni dobro, da smo ravnodušni. Morda okolica želi, da vse sprejmemo tako, kot je. In na določenih področjih to tudi drži, vendar ne povsod. 

Morda vas bodo nekateri označili za egoiste, ko se boste borili za tisto, kar vas osrečuje. Spoznajte sami pri sebi, ali je temu res tako. 

Če boste živeli življenje v skrbeh, kaj si drugi mislijo o vas, boste imeli morda navidez mirno, vendar zelo dolgočasno življenje. 

Če vaša strast do življenja plaši nekatere ljudi, potem naj odidejo. Če je vaša energija premočna za nekatere, naj gredo. 

Vaše življenje mora biti odraz tega, kar imate radi in kar vas osrečuje. Naj vas ne bo sram ali strah to pokazati! Če se pretvarjate, da vas nekaj ne zanima, vam bo življenje prineslo stvari, ki vas ne zanimajo.

Vse je precej enostavno. 

Obstaja milijon stvari, ki jih ne morete nadzirati. Običajno so te povezane z drugimi ljudmi. Torej, ne morete kontrolirati, kaj drugi mislijo, čutijo ali počnejo. Nikoli ne smete ničesar pričakovati od drugih niti jih ne morate spreminjati po svoji volji. 

Spreminjate lahko le to, kar dopuščate v svojem življenju. 

Imate moč, da se odločite, na katerem nivoju boste živeli svoje življenje. 

Ne potrebujete pristati na slabe površinske prijatelje, ki vas izkoristijo samo za družbo ob pivu, ko jim je dolgčas. Ne potrebujete se zadovoljiti s slabim partnerjem, ki ne drži svojih besed in se ne trudi za odnos. Tako kot se ne potrebujete zadovoljiti s slabo kavo ali slabim nezdravim kosilom v restavraciji s hitro prehrano. 

Zaslužite si kvalitetne stvari. Zaslužite si stvari, ki imajo globlji smisel. 

Prenehajte biti ravnodušni. Priskrbite si tisto, kar vas osrečuje. 

Prirejeno po: cluber.com.ua