Nove energije svetijo v vse naše še neprečiščene dele

Zemlja se čisti vse preteklosti, vseh bolečin. Zelo intenzivno dviga svoje vibracije.

Nove energije svetijo v vse naše še neprečiščene dele (foto: pixabay) pixabay
30. 9. 2021

Nove energije prihajajo na Zemljo. Svetle. Niso nam škodljive. Le svetijo v vse naše še neprečiščene dele. Telo se spreminja. Svet se spreminja.
Intenzivni čas je. Zaupaj v božji načrt. Sedaj zaupaj še bolj močno.

Ni lahko. Lahko bo, ko se boš očistil vse preteklosti starega sistema, starih prepričanj, težkega ega. Ko ne bo več preteklosti niti prihodnosti. Ko boš zaživel v trenutku sedanjosti. Ko bo tvojo pot vodila duša in srce. Nič več ego s polno načrti in cilji.

Človek se spreminja znotraj sebe. Napetost je velika. Mnogi spijo v zavesti in nič ne čutijo. Za njih je svet enak kot prej. Nič se ne dogaja. Pa vendar se veliko. Prebujajo se v spoznanje, kdo smo kot človeška bitja.

Mnoge je strah, ker ne razumejo sebe, ker se ne poznajo. Ni na pohodu bolezen. Tvoje celice se prebujajo. Tvoje telo znova čuti, postaja občutljivo. Lahko boli, ko se čisti starih energij. Saj je veliki instrument, katerega nobena še tako napredna tehnogija ne bo izumila. Mogočno in čudežno je tvoje telo, ki postaja vedno bolj svetlo, sveto in očiščeno.

Veliki procesi se dogajajo in dotaknili se bodo čisto vsakega živega bitja. Nihče ne bo izvzet.

Poslušaj svoje telo, kaj potrebuje. Pogovarjaj se z njim s pozitivnim tonom. Prav tako pošiljaj lepe misli in besede svojim celicam. Slišijo te. Sledijo ti.

Pij veliko vode, napoji svoje celice s sončnimi žarki. Počivaj. Dihaj. Beri pozitivne vsebine. Druži se z ljudmi, ki te razumejo, ki te poslušajo, ki govorijo tvoj jezik na tvojih frekvencah. Pojdi v naravo. Meditiraj. Poj. Pleši. Riši. Naj se energija pretaka skozi tvoje telo.

Prišel bo dan, ko bo vse dobilo svoj smisel. Do takrat pa raziskuj sebe, svoj svet, svoj obstoj, življenje. Spoznaj, koliko koristnih in nekoristnih informacij je zunaj tebe. Presodi sam, kaj te resnično osrečuje. Višje kot greš zavestno, manj je tam ljudi. Pa vendar vedno več. Saj svet počasi odpira svoje duhovne oči. Tudi ti jih imaš in lahko jih odpreš. Tudi tvoja duša želi, da se lahko znova skozi tvoje telo izrazi. Tvoje duhovne oči se odprejo skozi izražanje tvoje kreativne energije.
Dovoli ji, da pride na površje. Dovoli sebi. Dopusti si karkoli.

In ne prosi, da te nekdo sliši in posluša. Da je ob tebi. Da s teboj deli svoj čas. Kdor bo želel biti ob tebi, ne bo uporabljaj izgovorov in bo vedno našel čas. Saj čas je dragocen.

Nekoč mi je nekdo rekel, da je čas denar... Izkoristi čas kvalitetno. Izkoristi ga za svojo rast, za to, kar ti veš, da je za tebe prav.

Življenje te ljubi. Predno pa ti bo izpolnilo vse tvoje želje, te bo utrdilo. Vedi, da imajo najboljši učenci, najtežje naloge.
Spreminjaj se za sebe in vlagaj v sebe.

Mateja Gabor