Numerologinja: "April nas bo postavil na realna tla."

2. 4. 2024
Deli
Numerologinja: "April nas bo postavil na realna tla." (foto: shutterstock)
shutterstock

Kaj je zapisala numerologinja Lili Sorum za mesec april?

April kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom, torej bo fokus na našem zdravju, počutju, pa tudi razumu in umu. Lahko bi bili nekoliko bolj trmasti, pa tudi počasni. Duhovno bistvo meseca bo povezano s prepoznavanjem naše lastne kreative, zato bi se nam lahko sem ter tja zazdelo, da je kakšna situacija, v kateri smo - ali sogovornik - otročja. 

Imate noge na tleh?

Čeprav je april resnoben mesec, v katerem nam življenje rado nalije čistega vina, pa nas bo letos nekoliko ''guncalo''. Opazili bomo več igrivosti, nagajivosti in pa želje po barvitosti - kot protiutež pa potrebo po potrditvi, povečan občutek strahu in previdnosti ter skeptičnosti.

Pomembno je, da se venomer znova osredotočamo na dejstva in ne na vse, kar bi lahko bilo. Naša domišljija nima meja. Usmerimo jo torej v pozitivno, konstruktivno smer in ji ne dopustimo brezmejnega pohajkovanja po poljanah negativnosti. 

April bo mesec nasprotij

April prebuja tako notranjega otroka ter bolj nagajivo energijo kot tudi bolj tradicionalni in resnoben aspekt nas samih. Kot bi se med seboj pomenkovala otrok, ki smo nekoč bili, ter starec, ki nekoč bomo. Prepletajo se lahko besede otroške nedolžnosti, mladostniškega uporniškega najstnika, ki ima vse prav, ter besede življenjskih modrosti z besedami naivnosti. Pripravimo se na eno veliko 'enolončnico' doživljanj in izkušenj, ki vsekakor ne bodo imele smisla v vsakem trenutku. Seveda si bomo ob vsem tem dogajanju radi premislili in pričakovati je, da si bomo kontradicirali. Vsekakor bi nas to lahko zelo pojezilo, če bi nam to nekdo storil. Kako lahko združimo otroški in zrel pristop ter prepletemo življenjsko modrost z mladostniško zagnanostjo? 

Potenciali

Potencial nas kliče! Občutili bomo potrebo po napredku in občutku svobode, ki se bo proti pričetku meseca maja še krepila. Gre namreč za klic po ustvarjanju ter življenju svojega najvišjega možnega potenciala in iskanju možnosti za izražanje sebe. Bi dejali, da ste na svojih 100% potenciala, talentov, darov in možnosti, ki vam ji nudi življenje? Saj vemo, kako nevarna je cona udobja.

Dodajte barve v svoje življenje 

Tudi april nas bo spodbujal k bolj pisanemu in raznolikemu izboru. Izbirajte bolj barvito garderobo, hrano, poti ... hrano za um in razum. Berite kvalitetne knjige, oglejte si dokumentarce, prisluhnite predavanjem - nahranite svojo dušo, ne le telesa. Izbirajte najbolj čudovite odtenke, s katerimi slikate svoje življenje. 

April nas spodbuja, da prepoznavamo svoje poslanstvo in kako nam nagaja ego

Kaj potrebuje ego? Potrditev. Kje jo lahko dobi? Pravzaprav, v resnici le v nas samih. Nič nam ne more dajati občutka varnosti, če si je sami v svoji notranjosti ne znamo dati. Naše poslanstvo pa ne leži vedno na najlažji poti. Vsekakor pa v nas prebuja najlepše občutke, kljub vsem oviram. 

Napisala numerologinja Lili Sorum, lili-sorum.com

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja