Kaj vaša VIŠINA razkriva o vaši osebnosti?

7. 6. 2024
Deli
Kaj vaša VIŠINA razkriva o vaši osebnosti? (foto: profimedia)
profimedia

Ste vedeli, da obstaja zanimiva povezava med vašo višino in vašim značajem?

Našo osebnost in značaj definirajo številne stvari, med drugim pa naj bi nam določene lastnosti prinesla tudi naša višina. Preverite, kakšno osebnost naj bi nosil človek glede na svojo višino.

140 – 150 cm

Ste pametna in bistroumna oseba. Čas radi preživljate v tišini in samoti, kjer lahko v miru razmišljate o svojih teorijah in stališčih. Ste introvertirani in imate ozek krog prijateljev, najraje pa se obdate z ljudmi, ki cenijo vaše razmišljanje. Zvesto sledite svojim načelom in delujete moralno tudi takrat, ko bi okolica od vas pričakovala drugače.

150 – 160 cm

Ste izjemno unikatni, za nekatere morda celo "čudni", saj na svet gledate drugače, kakor večina. Imate izredno močno intuicijo in svet čutite precej intenzivno, zato vas stvari hitro prizadenejo. Potrebujete veliko časa zase, da vse svoje občutke lahko v miru predelate. Ljudje s to višino so pogosto tudi visoko senzitivne osebe.

160 – 170 cm

Ste komunikativni in karizmatični. Ljubite resnico in vedno si prizadevate delovati moralno. Verjamete v pošteno delo in zlahka prevzemate odgovornost, v trenutkih krize pa ostajate premišljeni in hitro ustrezno reagirate. V ljudeh vzbujate zaupanje, zato se dobro znajdete tudi na vodilnih položajih.

170 – 180 cm

Veljate za samozavestne in zelo neodvisne. Stvari radi opravljate sami: ker veste, kako zelo sposobni ste, se brez slabe vesti zanašate le nase. Veste, kaj želite in ne bojite se podati za svojimi ambicijami. Od drugih pričakujete, da vas bodo spoštovali. V odnosih ste lahko nekoliko dominantni, težko pa se ujamete z ljudmi, ki so neiskreni.

180 – 200 cm

Čeprav ste precej samostojni, radi preživljate čas v družbi drugih ljudi. Ko ljubite, ljubite intenzivno in za svoje bližnje bi naredili čisto vse. V sebi nosite močno empatijo in v odnosih ste izredno razumevajoči, zaradi česar vam ljudje hitro zaupajo. Prizadevate si, da vedno delujete moralno, ne glede na zunanje okoliščine.

Prirejeno po: krstarica.com