Polna luna bo najbolj močno vplivala na ta 3 znamenja

Polna luna prihaja in prinaša različne vplive. 

Polna luna bo najbolj močno vplivala na ta 3 znamenja (foto: profimedia) profimedia
26. 2. 2021

V februar smo vstopili z retrogradnim Merkurjem, ki se je sedaj zaključil. Za konec meseca pa nas bo zaobjela še polna luna v devici, ki nastopi v soboto, 27. feburarja. 

Vsakdo ima priložnost, da se v tem času očisti bremen. Na nekatere pa bo imela luna še dodaten vpliv. 

Devica je praktična, analitična in pozorna na podrobnosti, zato je sedaj odličen čas, da pregledamo svoje cilje in želje. 

Analitično in bolj kritično lahko pogledamo svoje življenje. Tudi kritičnost je lahko dobra stvar, če jo uporabimo zato, da jasno uvidimo, kaj točno moramo spremeniti v svojih odnosih, v svojih čustvih in v vsakodnevnih rutinah. 

Vsakdo ima možnost, da opusti nezdrave stvari - nezdrave dinamike v odnosih, toksična obnašanja ali slabe razvade. Ne prespite te super priložnosti! 

Kdo pa bo lahko najbolj občutil prihajajočo polno luno? 

DEVICA

Ker se polna luna nahaja v vašem znamenju, boste device zagotovo začutile njen vpliv. Luna bo osvetlila vašo osebnost in pokazala na kakšne dosedaj nepoznane dele vaše notranjosti. Sedaj je čas, da pregledate, ali so vaši načrti še vedno v skladu z vašimi potrebami in željami. A pozor, ne postanite pretirano kritični do sebe. Spustite vašo potrebo po popolnosti. Sijete lahko tudi, če niste popolni. Ljudje opazijo, ko ste iskreni, in ne, ko ste popolni. Sprostite se. 

STRELEC

Za strelce je sedaj lahko primeren čas za nove korake na delovnem področju. Delovne priložnosti ne padejo vedno iz neba, potrebno je narediti tudi načrt, se vprašati, kaj vas zares veseli, kaj si želite, ter aktivno delati na svojih sanjah. Uporabite svoj optimizem tudi za to, da stopite korak višje v svojem delovanju. Kam si želite in kaj si želite početi profesionalno? Bodite iskreni do sebe in si postavite realne cilje. Luna je prav tako na vaši strani.

RIBI

Polna luna bo obsijala vašo hišo partnerstva, zato pričakujte izzive na ljubezenskem področju. V kakšne vzorce ste zapleteni? Kakšna dinamika vas spremlja v odnosih? To bo sedaj na tapeti. Če vam kaj ni všeč, potem si zadajte cilj, da to spremenite in delajte na tem. Imate to lastnost, da hitro odplavate v fantazijski svet, ko stvari postanejo pretežke. Postavite si izziv, da boste ostali prisotni v realnosti tudi takrat, ko bo težavno. Ne ignorirajte težav, saj jih boste s tem samo poslabšali. 

Vir: bustle.com

Poglejte si še članek o tokratni polni luni