Polna luna bo najbolj vplivala na 4 znake zodiaka

Polna luna bo 7. marca osvetlila nebo v zemeljskem znamenju device in v ospredje postavila podrobnosti, produktivnost in željo po izboljšavah. Kdo bo najbolj močno občutil njeno energijo? 

Polna luna bo najbolj vplivala na 4 znake zodiaka (foto: shutterstock) shutterstock
5. 3. 2023

Zdaj je čas, ko se upanje krepi, naše sanje pa se zdijo veliko bolj dosegljive. Polna luna marca 2023 prinaša jasnost in prefinjenost, ki je potrebna, da bi fantazije postale resničnost, namesto da bi ostale le prazne sanje. Zlasti štiri znamenja bodo imela največ koristi od marčevske polne lune, in to so ...

Dvojčka 

7. marca bo polna luna osvetlila vašo komunikacijo, vplivala pa bo tudi na vaš dom in družino. Spodbudila vas bo k analizi vašega načina izražanja. Kako ste lahko bolj učinkoviti pri tem, da izrazite, kar se dogaja v vaši notranjosti? Še posebej je način komunikacije pomemben doma med družinskimi člani. Čas je za reorganizacijo vašega načina komuniciranja. 

Čeprav ste tipično nekdo, ki se ne ukvarja preveč z načrtovanjem in organizacijo, boste ta dan navdihnjeni, da svojo komunikativno, radovedno naravo izkoristite bolj premišljeno. To je tudi dan, ko lahko preuredite svoj dom in pohištvo.

Devica 

Ta mesec je namenjen temu, da se vaša produktivna narava prebudi. Luna bo osvetlila vaš način samoizražanja. Vedno iščete nove načine, da bi bili koristni, in tokrat boste zagotovo imeli polne roke dela z vrsto različnih nalog.

Tekom polne lune obstajajo tudi možnosti za stresne situacije, zato bodite pozorni na to, koliko dela se boste odločili prevzeti. Znate zaznati, kdaj ste preveč obremenjeni? Črtajte s svojega seznama opravkov stvari, ki niso tako nujne, in se lotite enega podviga naenkrat. Bodite pozorni tudi na svoje sanje v času tokratne polna lune. Kaj vse se dogaja v vaši podzavesti? 

Strelec

Med tokratno polno luno boste poklicani, da zavihate rokave in se posvetite karieri in poklicnem življenju. Kot nekdo, ki vedno daje prednost končnemu cilju in ne malenkostim, bo ta luna zagotovo odličen čas, da se osredotočite na stvari, ki jih običajno spregledate. Jasno določite svoje dolgoročne cilje, da boste lahko ustvarili trden načrt za prihodnost. 

Bodite pozorni tudi na podrobnosti pri sebi. Kaj počnete, zakaj to počnete? Lahko jasno določite, katere so vaše potrebe v karieri in kaj poskušate s svojim delom zadovoljiti? Ste zadovoljni s svojo službo? Kaj bi spremenili? 

Ribi 

7. marca bo polna luna osvetlila vaše odnose in vas spodbujala, da se na tem področju reorganizirate in izpopolnite. Ne glede na to, ali pomagate partnerju ali nudite nekaj dragocenih nasvetov prijatelju, boste ta dan zagotovo osredotočeni na to, da boste služili drugim. Čeprav je zdaj odličen čas, da ste koristni v odnosih, pazite, da ne zanemarite svojih potreb. Težje je pomagati drugim, ko točiš iz prazne skodelice. Poskrbite za svoje zdravje. 

elitedaily.com

  • Preberite si več o tokratni polni luni TUKAJ.

Poglejte si tudi podkast, v katerem smo govorili o vedski astrologiji in o letu 2023: