Pomlad prinaša sveže sestavine - zakaj ne bi v novi kuhinji preizkusili novih receptov, ki se jih ne bi branili niti vrhunski chefi?

Kako lepo je, ko nas po obrazu pobožajo prvi spomladanski sončni žarki in skozi okno zaslišimo žvrgolenje ptic. Ni lepšega kot pomlad in prebujanje narave, ki nas kar naenkrat preseneti z ogromno svežimi sestavinami. Od špargljev, regrata, tudi trobentic pa seveda čemaža. Vse te sestavine, ki kar kličejo, da jih naberete in vzamete v svojo kuhinjo, kjer se začne čarovnija. Sveže sestavine, ročno obrane, dajejo edinstven okus in vonj, ki pride vse do vaših sosedov. Zakaj ne bi kuhali v novi kuhinji, ki vam bo pomagala, da še lažje in bolj profesionalno pripravite jedi, ki bi navdušile vse mojstre kuhinje?!

Pomlad prinaša sveže sestavine - zakaj ne bi v novi kuhinji preizkusili novih receptov, ki se jih ne bi branili niti vrhunski chefi? (foto: promocijska fotografija) promocijska fotografija
21. 3. 2023 | Promocijsko sporočilo

Spomladanske sestavine potrebujejo tudi posebno shrambo, saj želimo, da ostanejo čim dlje sveže. Za to odlično poskrbi Hladilnik Samsung Bespoke, kjer je s cono Optimal Fresh + mogoče uporabiti kot en predal ali razdeliti na dve območji z različnimi temperaturami. Leva stran je hladnejša, tako da meso in ribe ostanejo sveže dvakrat dlje. Desna stran pa je odlična za zaščito svežine sadja in zelenjave. Da bo hrana dlje ohranila prvotno teksutro, aromo in okus lahko vlažnost v predalu Humidity Fresh + preprosto nastavljate z obračanjem gumba za upravljanje. Ustvarili boste idealno okolje za shranjevanje različnih vrst sadja in zelenjave, da ostanejo hrustljave, kot prvi dan.

Tudi vaši otroci stojijo pred odprtim hladilnikom in se ne morejo odločiti, kaj bi jedli? Ta hladilnik poskrbi, da bodo živila ostala sočna in sveža dvakrat dlje, četudi vrata hladilnika pogosto odpiramo in s tem spreminjamo temperaturo in nivo vlage v njem. Twin Cooling Plus™ tehnologija v hladilniku in zamrzovalniku poskrbi za optimalno temperaturo in vlažnost z neodvisnim hlajenjem. Bolje ohranja hrano in vzdržuje njen okus s preprečevanjem mešanja vonjav.

Ste vedno želeli oblikovati hladilnik po svoji meri in potrebah? 

Hladilnik Samsung Bespoke vam bo padel v oči, saj izberete kombinacijo aparata, ki vam ustreza in se nato odločite še med številnimi barvami in zaključki. Tako bo vaša kuhinja resnično nekaj edinstvenega. Eleganca in prefinjenost v vsakem kotičku vaše kuhinje, ki bo v notranjost ponesla francoski pridih. To prinašajo površine s steklenimi in kovinskimi ploskvami v različnih barvah in slogih, ki omogočajo personalizacijo dizajna. Eleganten dizajn ravnega sprednjega dela, ki je na voljo v prepoznavnih barvah, kot so: nebeško modra, črna, kovinsko črna, bež, srebrna, lila in bela … in se odlično prilega različnim stilom dekoriranja. Pri podjetju Samsung so pozornost namenili tudi pravilni širini, ki meri natanko 60 cm, da se hladilnik lažje ujema z ostalimi kuhinjskimi elementi. 

Ker je pomembna tudi notranjost in ne le zunanjost, je hladilnik s francoskimi vrati v celotni meri opremljen z najnovejšimi Samsung inovacijami za shranjevanje in hlajenje. Središče za pijačo in dvojni avtomatski ledomat omogočata članom gospodinjstva hiter dostop do hladnih pijač in je popolna stvar za vse piknike in zabave, ker končno ne bo zmanjkalo ledu.

Pomladi je naš hladilnik kar naenkrat bolj poln, saj imamo na voljo večjo izbiro zelenjave in še prijatelji s kmetij nam radi prinesejo sveže domače sestavine. Težava pa nastane, ko želimo hrano pospraviti in je hladilnik premajhen. Hladilniki Samsung imajo posebno SpaceMax™ tehnologijo, ki zagotavlja več prostora v notranjosti – vendar enako zunanjo velikost. Tehnologija uporablja posebno uretansko izolacijo, zaradi katere so stene hladilnika lahko veliko tanjše, ne da bi to zmanjšalo energetsko učinkovitost. Zato se v notranjosti sprosti dodaten prostor brez povečanja zunanjih dimenzij. 

Ljudje postajamo eno s tehnologijo in jo želimo imeti povsod, tudi v naši kuhinji. Ekosistem gospodinjskih aparatov Samsung deluje v okviru inovativnega pametnega doma in naredi vsak prostor futurističen. Aplikaciji Smart Home in SmartThings omogočata brezhibno povezavo in sinhronizacijo več domačih naprav Samsung za ustvarjanje resnično inteligentnega domačega sistema. Napredni hladilniki, televizorji, pečice in pralni stroji so hrbtenica takšnega sistema, ki ga bogatijo s svojimi naprednimi funkcijami. Eden takih izdelkov je aplikacija hladilnika Family Hub™. Prinaša vse prednosti prilagodljive programske opreme, ki s pomočjo umetne inteligence omogoča izboljšanje uporabniške izkušnje celotne družine. 

Ekosistem ne skrbi samo za povezanost naprav, pač pa tudi za vaš čas. Vsi, ki radi kuhamo, vemo, koliko časa lahko porabimo za pripravo okusnega obroka. A prav tehnologija nam ga lahko občutno skrajša in popestri. V tem pogledu vam bo zagotovo všeč pečica Samsung Dual Cook za bolj prilagodljivo pripravo obrokov. Zahvaljujoč sistemu Dual Cook lahko v pečici hkrati pripravljate dve jedi na dveh različnih conah. Da jedi ne bodo prekuhane ali suhe, je na voljo sistem kuhanja Air Sous Vide, ki poskrbi za enakomerno porazdelitev toplote v pečici. Tehnologija AI Pro Cooking lahko prepozna sestavine, ustrezno optimizira nastavitve in spremlja hrano med kuhanjem in prepreči, da bi bila preveč ali premalo kuhana. Tako bodo pomladne sestavine, ki so polne hranil, pripravljene kakovostno in ostale bodo pristnega okusa.

Za hitre obroke ali manjše “gastro” posege je na voljo tudi elegantna Samsung indukcijska kuhalna plošča, s katero boste lahko hitro in enostavno pripravili karkoli boste želeli. Z možnostjo Flex Zone ste lahko prepričani, da bo na vaši kuhalni površini dovolj prostora za vse.

In ker vemo, da se lahko v 5 letih zgodi marsikaj, vam ob nakupu izbranih hladilnikov podarjamo kar 5-letno garancijo. Za več informacij o akciji obiščite spletno stran Samsung

Posebna pomladna ponudba za čist dom z odličnimi popusti

S kombinacijo izbranih naprav bo vaš dom res zasijal v pomladi. Samsung je za izbrane modele sesalnikov, pralno-sušilnih strojev in pomivalnih strojev pripravil odlične popuste. Hkrati pa si za aparate lahko zagototovite še od 3 do 5 let garancije. Promocija traja od  20. 3. do 30. 4. 2023 oziroma do razprodaje zalog. Za več informacij obiščite spletno stran Samsung.

No, zdaj je pa čas, da si oblečete predpasnik in gremo v kuhinjo!