Prerokba Hopi Indijancev, ki napovedujejo veliko spremembo na Zemlji

22. 4. 2023
Deli
Prerokba Hopi Indijancev, ki napovedujejo veliko spremembo na Zemlji (foto: shutterstock)
shutterstock

Človeška nesposobnost živeti na Zemlji bo postala velika težava.

Čas se razvija in pride na točko, ko se zopet obnovi. Prvo nastopi čas očiščevanja, nato pa čas obnove. Smo zelo blizu tega časa. Bilo nam je povedano, da bomo videli, kako Amerika pride in gre. In na nek način Amerika sedaj umira - navznotraj, ker nima navodil, kako živeti na Zemlji.

Človeška nesposobnost živeti na Zemlji bo postala velika težava. Vera Hopijev je, da če nisi duhovno povezan z Zemljo in ne razumeš, kako živeti duhovno na Zemlji - je verjetno, da ti ne bo uspelo.

Vse je duhovno, vse ima duh... Vse je ustvaril stvarnik. Nekateri ga kličejo Bog, drugi Buda... Mi mu rečemo Tunkashila. Stari oče.

Tukaj na Zemlji smo samo nekaj zim, nato gremo v svet duha. Duhovni svet je veliko bolj resničen, kot misli večina izmed nas. Duhovni svet je vse.

Voda je sveta, zrak je svet... Naš DNK je narejen enako kot DNK drevesa. Drevo vdihne, kar mi izdihnemo. Mi pa potrebujemo, kar drevo izdihne.... Imamo skupno usodo z drevesom. Ko je zemlja, voda, zrak onesnažen, bo to ustvarilo reakcijo. Mati Zemlja se odziva. Ni negativno, da prihajajo velike spremembe. To je evolucija. Nič ne ostane enako. 

Nauči se, kako nekaj posaditi, to je prva stvar.

Druga pa: Obravnavaj vse kot duha in spoznaj, da smo vsi ena družina.