Priče smo zgodovinskemu trenutku. Spreminja se energija planeta. (čudovit zapis S.Irene)

V nas živijo programi ranjenega moškega in dolgo potlačene ženske. Medtem ko je vsa ta leta ostajala ženska energija potlačena, moška energija pa je prevladovala, je prišlo do neskladja.

Priče smo zgodovinskemu trenutku. Spreminja se energija planeta. (čudovit zapis S.Irene) (foto: profimedia) profimedia
19. 1. 2022

Svoje telo sem potopila v hladno morje. Sledila je dolgo pričakovana kontemplacija občutkov, ki so jih povzročile misli. 

Ko enkrat doživiš občutek bivanja v svojem telesu, je nasičenost misli v umu izjemno naporna.

Normalno je, da nas v teh časih zajame vrtinec in povleče za sabo. Ni pomembno, v kaj verjamemo, kakšno je naše stališče in za kaj se 'borimo'. Ko se nekaj spreminja, je v zraku negotovost in zajame nas strah. In ta ima ne glede na vsebino vedno nizko frekvenco. 

Priče smo zgodovinskemu trenutku. Spreminja se energija planeta. In zna se zgoditi, da bomo zaživeli to energijo, ki prihaja. Tega ne moremo z gotovostjo trditi, ker ne vemo, koliko časa bomo potrebovali, da se uskladimo z njeno frekvenco. 

Ja, tokrat je Ona tista, ki prihaja. 

Ženska energija neguje. Neguje tisto, kar je resnično.

Vendar ženska energija tudi uničuje. Uničuje vse tisto, kar je iluzija.

Glede na zatečeno stanje, bo imela kar nekaj dela, da odstrani vse ovire na poti do resnice, harmonije in sočutja. Vse to bo počela zato, da bomo spet lahko zaživeli v Ljubezni. 

Ko elastiko preveč nategujemo, se zgodi dvoje: ali se pretrga ali pa jo sunkovito odnese na drugo stran. V takšnem dogajanju se težko oprimemo česarkoli zunanjega. Zato pa nam je že nekaj časa ponujena priložnost za notranje potovanje z namenom, da se dodobra spoznamo in sami sebi zaupamo ne glede na zunanje okoliščine.

Edini varnostni pas, ki ga v tem sunku lahko pripnemo, je tisti notranji, zato ga poiščimo v sebi. Koristil nam bo tudi za naprej. Spoznali se bomo, začeli bivati v svojem telesu in prenehali delovali izven sebe. S tem bomo prenehali biti v neskladju s sabo in se bomo lažje uskladili z energijo, ki prihaja. 

Ženska energija je magnetična, zato privlači. In če bomo poskušali delovati na star električen način, se zaganjati, bojevati, dokazovati in osvajati, se bomo iztrošili. Če bomo ostajali v glavi, bomo iztrošili telo. Zmage, ki smo jih bili vajeni osvajati, bodo povzročale izgorelost.

Ne glede na to, kakšne tehnološke dosežke smo dosegli, je človek v primerjavi s planetom in z naravo vendarle majhen. In ne glede na to, da smo žensko energijo na planetu in posledično tisto v nas več tisoč let tlačili, zatirali, zlorabljali in si jo podrejali, gre za mogočno silo univerzalne kreacije. 

Dolgo časa smo uničevali Zemljo – Žensko, ki nam je omogočila rojstvo in nam omogoča življenje. Vrtalo se je vanjo, jo zlorabljalo, zastrupljalo, požigalo, ropalo … in kljub njenim občasnim opozorilom in moledovanjem se človeštvo ni ustavilo. 

Ker je predolgo vladala moška energija, je prišlo do neskladja, do kaosa in do uničenja, kar je v moški energiji povzročilo globoke rane. 

Ta trenutek je elastika nategnjena do konca. Ali se bo pretrgala ali jo bo izstrelilo na drugo stran, se odločamo sami. Vsakič, ko kažemo s prstom na nekaj ali na nekoga drugega, nismo v sebi. In edino v sebi bomo skladni s tem, kar prihaja.

Ni pomembno, katerega spola smo ali kolikšen delež ene in druge energije nosimo v sebi, pomembno je, da ju prepoznamo, pozdravimo in najprej uskladimo znotraj sebe.

Tokrat ne gre za boj. Tokrat gre za alkimijo, za umetnost preoblikovanja agresije v mir, sovraštva v sočutje, bolečine v modrost, strahu v Ljubezen. Tokrat gre za povezovanje, usklajevanje in harmoniziranje.

Tokrat gre za Žensko, ki neguje ranjenega Moškega, izčrpanega, osramočenega in ponižanega zaradi vsega svojega početja. 

Tokrat svojo prošnjo: 'Varuj me in jaz te bom navdihovala.' spreminja v namero: 'Varna sem. Lahko odložiš svoje orožje in se umiriš. Ni me strah. Vem, kdo sem in vem, kako mogočna sila kreacije je v meni, zato sprejmi mojo Ljubezen.'

V nas živijo programi ranjenega moškega in dolgo potlačene ženske. Medtem ko je vsa ta leta ostajala ženska energija potlačena, moška energija pa je prevladovala, je prišlo do neskladja. To neskladje nosimo v sebi. Prišlo je do bolečine v ženski energiji. In bolečina na bolečino je gradila zidove okrog srca. 

Nobene garancije nimamo, da ne bo spet bolelo, a kljub temu je edina pot do ozdravitve rušenje zidov in odpiranje srca. 

'Zelo si prijazen,' je prijateljica rekla natakarju, ki nam je postregel v lokalu.
'Hvala. To je tudi moj namen.' se ji je sproščeno zahvalil za kompliment Moški nove dobe.

Čas je, da se Ženska poveže s svojim Srcem in Moškega ne obsoja. Da ga, ne glede na krivdo, ki jo nosi v sebi, prepriča, da je vreden njene Ljubezni. Kajti samo Ljubezen, bo pozdravila njegove rane in spet ustvarila harmonijo. Začnimo pri svojem - notranjem, da bomo dobro stali v svojem centru in sooblikovali lepše medsebojne odnose.

Ali slišiš, vidiš in čutiš odnos med svojim notranjim Moškim in Žensko? 

Ali se, preden sprejmeš odločitev, povežeš s svojo intuicijo in šele nato kreneš na pot? 

Ali še vedno odreagiraš z agresijo in jezo? 

Ali se v ključnih trenutkih raje izogneš odgovornosti?

Ali je tvoj namen širiti prijaznost?

Ali še vedno dopuščaš, da vsakič tvoj notranji Moški utiša glas tvoje notranje Ženske, prime mačeto in krene po svoje? Pri tem pa zamahuje, seka in se potem popolnoma poražen in jezen, ker ni dosegel cilja, poda v drugo smer. Gozd je uničen, on se počuti nevrednega in ona izpraznjena.

Kako sprejemaš Ljubezen, ki prihaja iz njenega srca?

Kako se zanašaš na njegovo zavest? Se mu lahko popolnoma predaš in mu zaupaš, da te bo varoval?

Si mu pripravljena odpustiti in ga pozdraviti?

Koliko mu kažeš svoj celotni potencial? 

Koliko ji znotraj svoje strukture dopuščaš valovanje? 

Koliko mu dovoljuješ, da ozavesti občutke, ki se nahajajo v tvojem srcu? Da osvetli tvojo temo in osvobodi tvojo Ljubezen?

Ves ta čas smo v ospredje postavljali um in ga dvigovali nad telo. S tem smo se odtujevali od naših teles. Zato ni čudno, da je prav telo tisto, ki nas velikokrat ustavi. 

Tokrat nas ustavlja tudi Zemlja. 

Če se želimo uskladiti z energijo, ki prihaja in se dobro počutiti, potem si moramo dovoliti najprej čutiti. Se preseliti iz glave v telo, iz misli v občutke, iz delovati v biti. 

Mati Zemlja, Gaia, Pachamama je tokrat s svojim sporočilom odločna in jasna: 

'Ustavi se.
Vdihni.
Poveži se s sabo.
Poveži se z mano.
Si kreacija Ljubezni.
Sprejmi.
Živi.
Ljubi.'

Ženska se usede v krog, da se ponovno spomni, kdo je in od kod prihaja. Usede se v krog, da kreira novo in obudi staro, že pozabljeno. Usede se v krog, da s svojim odprtim Srcem spreda zlate niti in tke zlato tančico, ki bo kot balzam celila dolgoletne rane. 

Ženska se usede v krog, ker ve, da je krog sveta unija, ki povezuje božansko Moško in Žensko energijo v Eno. In Eno je vse, kar obstaja.

Z Ljubeznijo, Irena