Prihaja 5. Festival celostnega zdravja DAO YAH

Sodoben življenjski tempo je v zadnjih desetletjih dramatično pospešil naš življenjski slog in nas na vseh področjih prisil, da od sebe zahtevamo nemogoče. Primorani smo poiskati rešitve, ki nam bodo olajšale življenje in pomagale do boljšega počutja. Zato vabljeni na festival celostnega zdravja DAO YAH, kjer vas bodo predavatelji opremili z novimi znanji, kako lahko sami poskrbite za svoje zdravje.

20. 9. 2019 | Promocijsko sporočilo

Med 1. in 3. oktobrom bo v Cankarjevem domu potekal tradicionalni, že 5. Festival celostnega zdravja DAO YAH, ki bo v treh dneh predstavil široko paleto odgovorov na vprašanja o tem, kako lahko sami poskrbimo za svoje zdravje, kako lahko skupaj celimo energijo sveta in predvsem, kako lahko posamezniki poskrbimo za boljši svet.

V sodelovanju z akademsko izobraženimi strokovnjaki, zdravniki, farmacevti in biologi, bo tridnevni festival prežet s številnimi nasveti, predavanji, delavnicami, programom na Odprti delavnici in sejemsko razstavo, polno izdelkov in idej za boljši vsakdan. 

Festival celostnega zdravja DAO YAH temelji na štirih glavnih temeljih, in sicer na kitajski medicini, indijski (ajurvedski) medicini, antropologiji ter novejši evropski homeopatiji, ki svoje korenine najde že v stari Grčiji.

Tradicionalni dogodek – Festival celostnega zdravja bo potekal v Cankarjevem domu istočasno kot Festival za tretje življenjsko obdobje.

Vabljeni, da naredite spremembo pri sebi tudi vi!

Več informacij o nakupu vstopnic in celoten program najdete TUKAJ.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri