Kaj pomeni, če se vaše ime začne s črko 'A'?

9. 2. 2024
Deli
Kaj pomeni, če se vaše ime začne s črko 'A'? (foto: profimedia)
profimedia

Črka A vibrira z zaupanjem, neodvisnostjo in vodstvom. A je ena najmočnejših črk abecede in ljudje, ki imajo to črko za svojo začetnico, so vplivni posamezniki in gibalo sveta. 

Vaše ime je beseda, na katero ste navezani in se nanjo odzivate; na nek način "ste" svoje ime. Ime ima določen vpliv. Zato si poglejmo, kaj lahko pomeni ime, ki se začne na "A"? 

'A' RESONIRA S ŠTEVILOM 1

'A' je prva črka v abecedi in ima lastnosti števila 1. Ker ste prvi, ste močni in imate posebno močen naboj. Lahko ste močna prodorna gonilna sila v kateri koli situaciji. Najverjetneje ste ambiciozni in svobodomiselni. Ne padete tako zlahka pod pritiskom nekoga drugega. Ste naravni vodja. 

STE PODJETNI

Ker radi prevzemate odgovornost, tudi radi postavljate svoja pravila. Radi vodite stvari pod svojimi pogoji, a to je seveda mogoče le, če imate za to potrebno samozavest in pogum. 

RADI IMATE PUSTOLOVŠČINE

Ste zelo aktivno usmerjena oseba in radi greste povsod, kjer je zabava in pustolovščina.

STE MOČNI (A VČASIH JE TO LE MASKA)

Vaš pogum in občutek samozavesti sta neločljivo povezana, a če se kdaj počutite slabo, si vseeno radi nadenete drzen obraz in se pretvarjte, da ste močni. Želite, da vas drugi vidijo kot pogumnega. Lahko ste dober igralec. Vsekakor pa je za vas koristno, da se naučite pokazati ranljivost in jo sprejmete kot nekaj koristnega. 

NAJBOLJŠE KARIERE ZA VAS

Vsaka kariera, ki vam omogoča bodisi vodenje ali da pokažete pot drugim, je popolna za vas. Lahko ste uspešen podjetnik, učitelj, raziskovalec ali ste v kateri koli vodilni vlogi.

SLABA STRAN

Ker ste pogosto zelo odločni, lahko spodkopavate prizadevanja drugih, ne da bi se zavedali, da je to zanje lahko zelo odvračajoče. Dobro je, da ste čim bolj prilagodljivi in ideje drugih prav tako jemljete resno. 

Vir: timesofindia.indiatimes.com

Novo na Metroplay: Sprememba v srcu | dr. Sanja Rozman