Psi in mačke izjemno dobro zaznavajo ENERGIJO

18. 5. 2024
Deli
Psi in mačke izjemno dobro zaznavajo ENERGIJO (foto: profimedia)
profimedia

Vez, ki jo imamo s hišnimi ljubljenčki, je zelo močna in intenzivna. Čeprav se z njimi ne moremo pogovarjati, smo lahko s psi ali mačkami zelo povezani.

Živali lahko izjemno dobro zaznajo energijo

Psi naj bi brez težav lahko videli duhove, obenem pa lahko ujamejo tudi vse ostale energije v prostoru. Ko zaznajo slabo energijo, lahko opazimo nenavadno obnašanje. Morda bo štirinožec lajal in renčal ter skušal absorbirati negativno energijo, zato da slednja ne pride do nas. Mačke lahko slabo energijo celo očistijo in nekateri pravijo, da so mačke naravne reiki mojstrice. Lahko nam celo pomagajo uravnotežiti naše čakre.

Kakšen je namen psov in mačk?

Psi imajo svoj namen: tukaj so, da branijo ljudi in jim pomagajo. Poleg fizične zaščite nas lahko varujejo. Skušali bodo blokirati težke energije, ki prihajajo proti nam, tako, da jih absorbirajo.

Mačke so nekoliko drugačne, a tudi njihov namen je to, da pomagajo človeštvu. Njihova funkcija je predvsem čiščenje okolja, v katerem živimo. Zaznajo slabo in težko energijo ter jo pomagajo očistiti. Če pa je energija pretežka, bodo pobegnile.

Oni zaščitijo nas, mi pa moramo njih

Vsaka žival je občutljiva na določene energije. Živali zelo enostavno zaznajo spremembe v vibraciji našega telesa. Ker nas ima ljubljenček rad, bo absorbiral vse nenavadne energije, ki mu jih predstavljamo. Na ta način nas varuje pred boleznijo, depresijo in utrujenostjo, vendar obenem lahko ogrozi lastno zdravje.

Obstajajo primeri, ko hišni ljubljenčki dobijo bolezen, ki jo ima njihov lastnik. Zato moramo vedeti, kakšne negativne energije so prisotne v našem domu.

Pomembno je tudi, da ljubljenčka peljemo na sprehod, v stik z naravo, da ne bo preobremenjen s škodljivimi energijami.

Če želimo svoje štirinožce obvarovati pred boleznimi, moramo bolje poskrbeti za svoj notranji svet; čustva, misli ter sam odnos do sebe in drugih. S tem, ko bomo zaščitili svoje telo pred slabo energijo, bomo zaščitili tudi svojega ljubljenčka.

Kaj pomeni, ko si želimo mačke ali psa?

Ljudje pogosto želijo mačko takrat, ko iščejo več občutkov svobode, neodvisnosti in energije. Psa pa si običajno želimo takrat, ko potrebujemo več ljubezni, predanosti in zvestobe.

Prirejeno po: atma.hr