Ptice kot prenašalke duhovnih sporočil

V  mnogih kulturah ptice veljajo za povezovalce med duhovnim svetom in življenjem na Zemlji. Če smo odprti, nam lahko prinašajo sporočila, nas svarijo, motivirajo, pomirijo in vodijo na naši duhovni poti.

Ptice kot prenašalke duhovnih sporočil (foto: unsplash) unsplash
12. 6. 2019

Na kakšne načine se vesolje povezuje z vami preko ptic:

1. Angeli

Claire Nhmad v svoji knjigi  Angel messages: The Oracle of Birds opisuje, da se angeli povezujejo z ljudmi preko ptičjega petja. Naslednjič, ko greste v naravo – ali pa zgolj odprete okno – in zaslišite petje ptic, jim pozorno prisluhnite in morda se vam utrne kakšna posebna vest.

2. Ptice kot duhovni vodniki

Andrea Wansbury s svoji knjigi Birds: Divine Messengers razlaga, kako se duše umirajočih ljudi povežejo s pticami v svojih poslednjih urah. Ko človek umre, duša lahko še nekaj časa ostaja v naši bližini, zato na pogrebih pogosto opazimo srake ali katere druge ptice. 

3. Ptiči kot totemske živali 

Mnoge stare kulture so verjele, da nas ptice vodijo skozi življenje. Če imate za svojo duhovno žival ptico, ste lahko zelo srečni, saj vam podarja modrost, svobodo, moč, sposobnosti vodenja in videnja širše slike. 

Ljudje, katerih totemske živali so ptice, so po naravi svobodnejšega duha, obožujejo prostost in naravo.

Če se vam v nekem obdobju v življenju pogosto prikazuje motiv ptic, ali pa večkrat opazite v svoji bližini določeno ptico, je to lahko tudi znak, da vam skuša živlenje nekaj (do)povedati. Morda morate na situacije v življenju pogledati iz ptičje perspektive. 

4. Ptice kot vir inspiracije

Vesolje vam lahko preko ptic sporoča tudi, da se morate bolj potruditi in uresničiti svoj potencial.

Ptice pa prinašajo tudi mir in transformacijo.

5. Indijanski šamani doživljajo ptice kot božje sile

V svojih obredih uporabljajo ptice kot glasnike kozmične sile in skozi njih kanalizirajo sporočila iz višjih dimenzij. Pogosto pa so ptice uporabljali tudi za preverjanje energij človeka. 

Vir: The Mind's Journal

Preberite še:

Kako vam lahko živalski duhovni vodniki pomagajo

6 sporočil vaših duhovnih vodnikov

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri