Razlog #9: Nov družinski član, ki ga bo vesela vsa družina

Mame vemo, kako je, ko mora biti sinov dres pravočasno suh za nedeljsko tekmo, hčerin pulover očiščen dlak družinskega psa, s katerim se crklja vse dni, me pa bi se rade odpovedale obešanju in likanju perila, ter si privoščile večer s prijateljicami v kinu.

Razlog #9: Nov družinski član, ki ga bo vesela vsa družina (foto: FOTO: promocijski material) FOTO: promocijski material
23. 10. 2019 | Promocijsko sporočilo

Na srečo so strokovnjaki pri Beku razvili povsem novo tehnologijo sušenja in ustvarili hibridni sušilni stroj BEKO DH8544RX, ki vam bo prihranil tako čas, kot denar. Obešanje in likanje perila bosta samo še spomin, vlaga pa ne bo več povzročala plesni v vašemu stanovanju.

Sušilni stroj BEKO DH8544RX v sebi skriva pomembno novost – tehnologijo RapiDry, ki s pomočjo posebnega grelca, invertnega motorja ProSmart in toplotne črpalke zagotavlja zelo hitro in energijsko učinkovito sušenje.

Toplotna črpalka omogoča, da se povprečen čas sušenja osmih kilogramov perila skrajša iz 150 na samo 118 minut, en kilogram perila pa posuši v zgolj 18 minutah. Invertni motor ProSmart poskrbi za zelo tiho in varčno delovanje sušilnega stroja, ki se uvršča v najvarčnejši energijski razred A+++.

Tudi večni strah, da bi skrčile svoj najljubši volnen pulover je odveč, saj sušilni stroj odlikuje poseben program za nego volnenih oblačil, ki je prejel certifikat WoolMark.

Še posebej pa ga bodo veseli starši majhnih otrok in alergiki, saj program Baby Protect pri sušenju popolnoma odstrani mikroorganizme, prah, lase in dlake.

Ne glede na to, ali izbirate svoj prvi sušilni stroj, ali kupujete novega, ker je vaš stari počasen, glasen in potraten, sušilno stroj BEKO DH8544RX bo s svojo hitrostjo, učinkovitostjo, varčnostjo in tihim delovanjem navdušil celo družino.

Zgoraj smo našeteli samo nekaj razlogov, zakaj je sušilec BEKO DH8544RX pravi za vas. Vas še nismo prepričali? Obiščite našo spletno stran, in odkrijte vseh sto razlogov, zakaj bo s sušilcem BEKO vaše perilo vedno v dobrih rokah.

FOTO: promocijski material