Ljubitelji živali – se spomnite, kdo je zmagal lani?

Če smo vas lansko leto spraševali, kdo je vam ljubši – pes ali mačka – in s spletnim glasovanjem razrešili večno dilemo (z majhno prednostjo so namreč zmagali človeku najbolj zvesti prijatelji), vas bomo letos vprašali, zakaj so vam ljubši.

1. 10. 2020 | Promocijsko sporočilo

Ker vas pomirijo, ko jih najbolj potrebujete? Ker vam v trenutku zlezejo do srca? Ker so vedno na vaši strani? Ali mogoče zato, ker ne sodijo vaših pevskih sposobnosti?

Zagotovo ni nobena skrivnost, da je ljubezen do živali edinstven občutek, saj so živali pomemben del naših življenj. In številni ljubitelji živali vsako leto posebno pozornost namenijo 4. oktobru, dnevu, ko ves svet obeležuje Svetovni dan živali. Na ta dan, tako posamezniki kot podjetja, opomnijo na pomembnost sobivanja z živalmi in proslavijo ta edinstven fenomen - vzajemno ljubezen med človekom in živaljo.   

Tudi družba Mars bo letos pred svetovnim dnevom živali z različnimi aktivnostmi ozaveščala o odgovornem lastništvu in o skrbi do vseh živali. S priljubljenima blagovnima znamkama na področju prehrane hišnih ljubljenčkov, Pedigree® in Whiskas®, družba Mars poziva lastnike mačk in psov (in tiste, ki še to boste), da z uporabo ključnikov #psisozakon ali #mackesozakon na družbenih omrežjih tokrat sodelujejo v simpatični razpravi, zakaj so vam ljubši psi ali mačke.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri