Kaj pomeni, če najdete pero?

9. 6. 2024
Deli
Kaj pomeni, če najdete pero? (foto: shutterstock)
shutterstock

Ste kdaj našli ptičje pero na nenavadnem mestu ali ob nenavadnem času, ko ste ravno razmišljali o nekom, ki ga ni več tukaj? Poglejte, kakšna sporočila nam lahko prinašajo peresa. 

Če najdete na poti pero, lahko to pomeni seveda nič drugega, kot to, da je tam bila ptica...

Pa vendar...

ima pero od nekdaj posebno simboliko, ki jo ljudje povezujemo z angelskimi peresi. Ker duše v onostranstvu velikokrat želijo vzpostaviti stik z nami, nam lahko tudi na ta način dajo znak, da so z nami, čeprav ne v fizičnem telesu, temveč na ravneh duše. Zakaj torej ravno pero? Ker vedo, da bomo morda razumeli ta znak. Morda nam želijo kaj sporočiti ali pa le dati znak, da so tukaj.

Največkrat gre za tovrstno sporočilo iz onostranstva, kadar ga najdete nekje, kjer je skoraj nemogoče, da bi bile ptice. Kot denimo pero v garaži na dan pogreba dedka ali pero v dnevni sobi ali na kakšnih drugih posebnih prostorih. Morda se pojavi ravno takrat, ko razmišljate o svojih bližnjih v onostranstvu.

Dodatni znaki, da gre za znak iz onostranstva:

lahko vas spreletih hlad, saj imajo duše visoke - hladne vibracije ali pa imate ob tem enostavno občutek, da je nekdo z vami. Prav tako lahko pride do močnih čustev ganjenosti.

Bodite hvaležni za takšne znake. Z onostranstvom smo (lahko) povezani veliko bolj, kot si mislimo. 

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan