Skupaj z Dove spreminjamo idejo, da sreča prihaja iz popolnega videza

Prišli so poletni dnevi in ​​vročina, kar med drugim pomeni, da bo izpostavljeno več kože – ne samo soncu, ampak tudi pogledom.

2. 7. 2021 | Promocijsko sporočilo

»Kako se počutiti lepo ob teh gubah/strijah/odvečnih kilogramih in/ali celulitu?« se verjetno sprašuje večina žensk. Želimo vam sporočiti, da ljubezen do sebe nima nič skupnega z (vsiljeno) idejo o lastnem telesu.

Počutiti se dobro v svoji koži je stvar dojemanja življenja, ljubezni do sebe in drugih, zadovoljstva v majhnih trenutkih in samozavesti, ki v vsem tem naravno najde svoj vir.

Čeprav ti stavki na prvi pogled mejijo na izrabljene floskule, je čas, da pokukamo pod te besede ter najdemo svoj način spoštovanja sebe in formulo, da se v svoji koži počutimo genialno.

Prav zaradi ozaveščanja ideje, da si dovolj takšna, kot si, je Dove povabil vse ženske, da popolnoma svobodno in iskreno delijo svoja razmišljanja o tej temi.

V sodelovanju s portali Adria Media Ljubljana, med katerimi je tudi Cosmopolitan, so dekleta delila, da je ravno tisti prizor "jutranje, razkuštrane, zaspane različice nas" idealen trenutek navdiha, da se objamete ravno takšne, kot ste – naravne, resnične in iskrene.

»Imam rada svoje obline in majhne strije na zadnjici. Rada telovadim, se sprehajam in se ukvarjam z jogo brez kakršnegakoli pritiska, da moram shujšati ...« nam je napisala ena od bralk.

Zdaj se postavlja vprašanje, kako doseči ta končni rezultat popolnega samosprejemanja. Prvi korak je vsekakor sprejetje ideje, da je standard lepote, za katerim stremimo, le vsiljena ideja in da se dolgoročna sreča in zadovoljstvo še vedno skrivata nekje drugje.

Hvala vsem našim vsakdanjim ženskam, ker ste sodelovale pri ideji, da skupaj pošljemo sporočilo:

Čudovita si ravno takšna, kot si. Spremenimo internet, in ne naše kože. Dove.