Kdo je vaša seksualna sorodna duša?

21. 4. 2024
Deli
Kdo je vaša seksualna sorodna duša? (foto: shutterstock)
shutterstock

Tudi ujemanje med rjuhami je izrednega pomena v partnerskem odnosu. Kako izgleda, ko najdemo ti. "seksualno sorodno dušo"? 

Veliko prisotne strasti

Med vama je prisotna ognjena strast, kar težko opišete z besedami, lahko pa to občutite. 

Sorodna duša hitro ugotovi, kaj vam odgovarja

Komunikacija med vama je zelo kvalitetna, a občasno tudi brez nje partner brez da bi ga posebej usmerjali in vodili ve, kako početi stvari, da bi vam pričaral popolno zadovoljstvo. Prav tako vi veste, kako njega razvajati. 

Vedno poskrbita za obojestranski užitek

Niti slučajno ni nihče med vama osredotočen samo nase. Potrudita se, da oba uživata in drug drugega pripeljeta do vrhunca. 

Vzburja vas že zgolj dotik

Ker je med vama posebno močna kemija, vas vzburi že samo njegov/njen dotik, ki po vašem telesu sproži neverjetne užitke. 

Ob njem ste povsem sproščeni

Ne čutite napetosti, saj ste lahko avtentični. Ne čutite sramu. Popolnoma se odprete. Ni se vam potrebno pretvarjati ali igrati nekaj, kar niste. 

Ne sanjarite o drugih

Ker ste zadovoljni (in zadovoljeni) v zvezi s partnerjem, nimate nobene potrebe po tem, da bi vam v mislih družbo delal nekdo drug. Tudi kvazi najlepša oseba na svetu vam iz misli ne more izriniti vašega partnerja, vaše seksualne sorodne duše.

Ob njem se počutite varni

In nenazanje in najbolj pomembno, ob tej osebi se počutite varno, ji zaupate in jo spoštujete. Veste, da vam bo stala ob strani tudi takrat, ko bo v odnosu postalo težko in tudi takrat, ko morda ne bo toliko časa, volje ali prostora za spolnost.

prirejeno po: romper.com

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu