Sporočilo DUŠE DVOJČICE na dan 22.02.2022

Sporočilo DUŠE DVOJČICE na dan 22.02.2022 (foto: profimedia)
profimedia

Zapis Silve - Srebrne Puščice o duši dvojčici. 

Draga moja duša dvojčica.

S tem, ko si me poklicala v svoje življenje, si svojo dušno pot posvetila maksimalni rasti, zato ne misli, da delaš kaj narobe, če me še ni.

Če bi ti bilo že na začetku predstavljeno, kaj vse bo ta odločitev potegnila za sabo, bi dvakrat premislila, preden bi se podala v to, kajti jaz bom prišel/a kot posledica tvojega dela na sebi, ne kot cilj. Dokler me boš videla kot trofejo zunaj sebe, me ne boš našla.

Ne želim te pripraviti do stanja, ko boš sama sebi tako samozadostna, da me ne boš potrebovala, ampak do stanja, ko boš vedela, da si popolna z mano ali brez.
Ko boš dala Stvarniku priznanje, da je ustvaril čudovito bitje, ko je tebe poslal na svet, in ko boš za to bitje skrbela kot za najdragocenejšo stvaritev, kar si jih kdajkoli videla, boš v resnici skrbela za naju oba.
Ne vidiš me, toda za roko te držim, ko hodiš skozi spiralo, v kateri ti življenje naplavlja na dan vso prtljago, s katero si se namenila soočiti, ko si stopila na pot iskanja mene.

S tabo se povzpnem višje in dodam kamen v najino palačo ob vsakem zastarelem prepričanju, ki ga zamenjaš za novega; z vsako izkušnjo, v kateri se namesto za strah odločiš za pogum, z vsako skušnjavo, ko bi zaradi ljubega miru raje ostala tiho, a se na koncu odločiš, da boš brezpogojno izražala svojo resnico; z vsako presekano navado, ko se zalotiš, da bi ravnala kot tvoja mama ali oče, a kreiraš na novo, namesto da bi odreagirala avtomatsko in priučeno.

Ne moreš me izgubiti in ni me potrebno iskati, kajti jaz sem ti.

Vsak občutek, da sva ločena, je zgolj odsev tvojega občutka ločenosti z duhovno silo, ki te je ustvarila. Kako bi lahko bila kakorkoli ločena od nje, če si pa njen fizični odsev?
To lahko verjameš že danes, in ta odsev boš videla - v meni.

Tvoja DD

Napisala: Silva – Srebrna Puščica

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord