Sporočilo živalskega vodnika za ta trenutek: Izberite število od 1 do 4

Umirite se in naprosite naj vam živali prinesejo sporočilo za ta trenutek. Zaprite oči in globoko vdihnite ter si izberite eno izmed števil od 1 do vključno 4. Nato spodaj preberite, kaj vam sporoča posamezna žival in načine, kako interpretirati njena sporočila.

Sporočilo živalskega vodnika za ta trenutek: Izberite število od 1 do 4 (foto: shutterstock) shutterstock
22. 1. 2023

1. Konj:

Konj je vodnik strasti in apetita po svobodi in izražanju. Konj lahko predstavlja tudi diskrepanco med vašimi željami in obveznostmi, ki jim ne moreti uiti. Se počutite svobodni ali ujeti? Razmislite, kaj lahko naredite, da se boste počutili bolj svobodne? 

Ali imate levje srce?

2. Lev: 

Lev predstavlja srce in pogum. Največkrat se poveže z ljudmi, ki so rojeni voditelji in imajo čut za avtoriteto. Lev se lahko pojavi na pomoč tudi takrat, ko smo v situaciji, ki od nas terja veliko poguma in notranje moči. Lev nas tudi opominja, da se ni vredno obremenjevati za vsako malenkost, s katero se srečamo na naši poti. 

Lisica je izmuzljiva in iznajdljiva

3. Lisica:

Je kraljica kamuflaže, simbolizira pa tudi srečo v življenju. Narekuje nam, naj sledimo lastnim instinktom, če želimo duhovno in osebno rasti. Lahko tudi sporoča, da nas želi nekdo prelisičiti in nas morda svari, naj bomo bolj razsodni, kot gre za prijateljstvo ali posel. Lisica zlahka zazna prevaro in je zelo iznajdljiva... to pričakuje tudi od nas.

Mačka je simbol za neodvisnost

4. Mačka:

Mačka simbolizira radovednost in raziskovanje neznanega, torej avanturo. Je poosebljena neodvisnost. Mačka je v globoki povezavi s svojim pravim jazom in je sposobna zdravljenja same sebe (saj veste, imela naj bi 9 življenj). Obenem pooseblja tudi umetnost potrpežljivosti in ozavešča k holističnemu pristopu do življenja. Mačka vam bo znala svetovati v tem, kdaj je pravi čas za reagiranje na neko stvar in kdaj je bolje počakati - hraniti energijo za čas, ki še prihaja. Mačka se vedno ujame na noge in vam lahko sporoča, da se morate znati postaviti zase in da zaupajte vase.