Spoznajte 3 možnosti nastanitve v Prlekiji, kjer si lahko privoščite oddih v neokrnjeni naravi

Največji luksuz je narava sama - odkrijte njene lepote v Prlekiji.

Spoznajte 3 možnosti nastanitve v Prlekiji, kjer si lahko privoščite oddih v neokrnjeni naravi (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
6. 12. 2021 | Promocijsko sporočilo

Idealna izbira za preživljanje prostega časa z družino, romantični oddih v dvoje, avanturistični oddih s prijatelji ter razvajanje telesa in duha, daleč vstran od mestnih središč, v objemu narave, ob žvrgolenju ptic in šelestenju listja iz bližnjega gozda so BioTerme. Oddih v Biotermah omogoča nešteto možnosti za individualne izlete, kolesarjenje, pohode in odkrivanje okoliških zanimivosti za prav vse generacije, na voljo pa so tudi različne možnosti nastanitve.

Hotel BioTerme****

Hotel vam nudi komfortno nastanitev v eno in dvoposteljnih sobah, družinskih suitah in dvema apartmajema z lastnim whirlpoolom na terasi. Prostorne sobe so opremljene z naravnimi materiali, ki nudijo maksimalno udobje in prijetno nastanitev na svežem zraku. Poleti v prvem nadstropju nudi dodatno sproščanje in razvajanje ob hotelskem bazenu. Ob upoštevanju varovanja okolja je pridobil znak za okolje 'Eko marjetica' in laskav naziv Slovenia Green accommodation.

Glamping Sončna dolina ponuja dve možnosti - vile in šotore.

V glamping naselju vas čaka 22 vil, odprtih skozi celo leto, ter 11 šotorov, odprtih v toplejšem obdobju leta. Tako vile kot šotori so različnih velikosti in lahko sprejmejo od 2 do 6 oseb. Glamping vile nudijo tudi pozimi prijeten in popoln užitek bivanja.

Posebnost naselja je biološki bazen za goste ter ribnik, kjer lahko posedate in uživate v občudovanju naravnega biotopa, polnem vodnega življenja. Pravo razkošje bivanja v glampingu pa doživite, če za svoj oddih izberete vilo z leseno kadjo na terasi in si zajtrk naročite kar v vilo ali šotor. Ob toplih jutrih ali večerih boste tako doživeli popoln oddih v razkošju narave.

Postajališče za avtodome

Zraven hotela, ob potoku Bukovica, se nahaja še postajališče za avtodome s 50 parkirnimi površinami in vso potrebno infrastrukturo. Nudi varen dostop ne glede na letni čas in je odprto 24 ur na dan. Na razpolago pa je tudi oskrbovalno-sanitarni otok in pitna voda, dostop do brezplačnega Wi-fi omrežja in TV programov iz kabelskega omrežja.

Nočitev z zajtrkom je od 1. januarja 2022 na voljo že od 50,00 € naprej. Preverite na www.bioterme.si.