Spoznajte detergent, s katerim lahko perilo operete brez slabe vesti (z mislijo na okolje)

Vsako leto porabimo na tone detergentov in ogromno vode za nego tekstila. Skrajni čas je, da to prekinemo z novo trajnostno rutino. Inovativni detergenti za pranje perila lahko varujejo tudi okolje.

(foto: PROFIMEDIA)

7. 2. 2023 | Promocijsko sporočilo

Eden od takih je detergent v lističih, ki prinaša neverjetno praktičnost in udobje pranja perila, obenem pa je zelo prijazen do okolja. 

Novi vodotopni lističi Magic Leaves podjetja Dr. Beckmann s svojo majhno težo 80 gramov in 20 lističi za pranje na paket dosegajo skupno zmogljivost pranja do 90 kilogramov. V primerjavi z običajnimi detergenti to pomeni, da so prijaznejši za okolje – in za potrošnikovo nakupovalno košarico – tudi med transportom. 

Vse prednosti Magic Leaves za okolje:

⇒ zmanjšuje odpadno embalažo

⇒ manjši ogljični odtis

⇒ deluje že od 20°C

⇒ ne vsebuje mikroplastike

⇒ je brez konzervansov

⇒ prispeva k manj odpadne embalaže**

⇒ je veganski

⇒ ekonomični – en listič opere 4,5 kg perila

**v primerjavi z običajnimi tekočimi detergenti v plastenkah s primerljivim številom pranj na pakirno enoto

Pomagajte zmanjšati emisije CO2: izberite kompakten in okolju prijazen detergent v lističih.

 

Praškasti detergent za pranje perila, stisnjen v peresno lahke lističe, pa seveda odlikujejo tudi številne praktične lastnosti, ki poskrbijo za vaše neverjetno udobje in nenaprezanje ob pranju perila. Lističi so:

⇒ enostavni za uporabo in odmerjanje – 1 listič na pranje

⇒ brez prekomernega odmerjanja

⇒ idealni za ročno pranje in potovanja

⇒ enostavni za transport in shranjevanje

⇒ primerni tudi za kratke programe pranja

Kaj pa uporaba?

Neverjetno preprosta! Le en listič položite v boben pralnega stroja in izkusili boste ta izjemno enostaven način pranja perila.

En sam v vodi topen listič detergenta namreč zagotavlja globinsko čistočo in osvežene barve tudi pri nizkih temperaturah. Poleg tega lahko kompaktne pralne lističe shranite tudi v najmanjšo kopalnico, da prihranite prostor, in to brez puščanja ali polivanja.  

Poleg tega se izdelek lahko pohvali še z izredno praktično embalažo z možnostjo ponovnega zapiranja, ki zadrži vonj znotraj in vlago zunaj, ter z nadvse prijetnimi in dolgo trajajočimi vonji.

 

Skenirajte QR kodo in si več oglejte v videu.