SREČA NA BALKONU - delite jo z nami!

Za navidh in vzpodbudo, da boste na novo začeli razmišljati o svojem balkonskem koščku nebes, smo izbrali nekaj zelo različnih balkonskih ureditev. Lahko pa pripnite pod komentarje na Facebooku fotografijo svojega balkona ali kakšnega detajla, ki vas še posebej osrečuje. Srečo je potrebno deliti - še posebej v teh negotovih časih bodimo opora drug drugemu. Najbolj izvirne balkonske ureditve bomo objavili tudi v tiskani številki revije Sensa.   

(foto: the_ouda)

(foto: @cozyhomeshots)

(foto: @balconydecor_ideas)

(foto: @balconydecor_ideas)

(foto: @balconydecor_ideas)

(foto: @balconydecor_ideas)

(foto: @butlerscz)

(foto: @chome.decor.chit.chat)

(foto: @cozy_in_grey)

(foto: @Inez_Wala)

(foto: @interior_boho)

(foto: balkonova_zahrada)

1. 4. 2021

Balkon je še posebej v utesnjenih mestnih okoliščinah naša dodatna soba ali vsaj sobica na prostem, kjer se lahko odpočijemo, pomeditiramo, sprejmemo goste, se sprostimo ob negovanju zasajenih rastlin ali zremo v zvezdnato nočno nebo.

Balkon je prostor, kjer lahko na polno zaživi naša kreativnost v ustvarjanju harmonije - ki jo ljubi duša.

To je prostor, ki ga lahko nenehno izboljšujemo in dopolnjujemo z vedno novimi zamislimi in praktičnimi rešitvami.

Odkar nam je notranja oprema tako zelo pomembna, je razumljivo, da vse več pozornosti posvečamo tudi zunanjim bivalnim prostorm. Še tako majhen balkon nam ponuja številne možnosti, ki jih lahko izkoristimo in si ustvarimo čisto svoj čarobni kotiček.

Če že imate svoj mali raj, pa vas pozivamo, da z nami podelite svoje zamisli in ideje. Uživajmo skupaj!

Pripnite pod komentarje na Facebooku fotografijo svojega balkona ali kakšnega detajla, ki vas še posebej osrečuje. Srečo je potrebno deliti - še posebej v teh negotovih časih bodimo opora drug drugemu. In - saj veste - sreča domuje v preprostosti in drobnih radostih.

Najbolj izvirne balkonske ureditve bomo objavili tudi v tiskani številki revije Sensa.