Štartaj, Slovenija!

Ni služb, ni priložnosti in možnosti, ni denarja, težko je, nemogoče praktično... Vse to so prepričanja in miselni vzorci, ki vladajo v naši deželi v zadnjih nekaj letih.

Štartaj, Slovenija! (foto: Profimedia) Profimedia
26. 9. 2016 | Promocijsko sporočilo

Ko mladi zapadejo v omenjene vzorce, že v samem začetku izgubijo upanje ter se vdajo v usodo, da so pač težki časi. Kaj pa, če je marsikaj odvisno tudi od vsakega posameznika in njegove iznajdljivosti ter volje? Kaj pa, če so tudi možnosti in priložnosti, le videti jih je potrebno?

Na POP TV prihaja nova oddaja ŠTARTAJ, SLOVENIJA! S pričetkom v nedeljo, 16. oktobra ob 17.55.

Povsem nov format oddaje bo ob nedeljah na POP TV predstavil zgodbe in izdelke dvanajstih slovenskih podjetnikov in jim omogočil poslovno priložnost življenja. Priložnosti torej so! In obstajajo mladi, ki verjamejo, da zmorejo.

Oddaja Štartaj, Slovenija! je nova oddaja in format, ki ga na svetu še ni bilo. V njej bomo spremljali zgodbe 12 slovenskih podjetnikov, ki so pod okriljem ekipe POP TV prejeli medijsko prepoznavnost, v megamarketih Interspar posebno prodajno polico, s tem pa edinstveno priložnost za preboj na trg, pridobivanje dragocenega podjetniškega znanja in konkretnih nasvetov.

Mladi imajo ideje in pogum, a potrebujejo našo podporo. Njihove izdelke lahko od ponedeljka, 26. septembra, spoznate v vseh megamarketih Interspar ter jih podprete z nakupom. Najuspešnejši avtor bo namreč dobil enkratno poslovno priložnost - šestmesečno ekskluzivno pogodbo s Spar Slovenija, medijsko podporo POP TV in komunikacijsko kampanjo s strani agencije Formitas, najuspešnejši izdelek pa bo postal »Hit produkt 2016«.

Inovativni izdelki slovenskih podjetnikov, ki jih lahko srečate na policah megamarketov Interspar ter podprete: čili omake Gorki Chili, tradicionalna slovenska potica Le potica, Zulu Zion nogavice, Nelipot kozmetika, Mazilo Tatoo Care, Čokolade 20 chocolate, Barba sol, pivo Pivovarne Knap, unikatne igrače Mimice, vertikalni vrt in lončki Urban planty, družabna igra Less ter pametni sistem za avtomatski izklop smernikov Smart Turn System.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri