Ste rojeni podnevi ali ponoči?

Ni vseeno, kdaj ste rojeni. Točen čas vašega rojstva vpliva na vašo osebnost. 

(foto: profimedia)

5. 7. 2022

Ko prebirate svoj vsakodnevni horoskop, dajejo velik pomen položaju Sonca v natalni karti. In čeravno sončno znamenje najmočneje obarva našo osebnost in temperament, je naslednji ključni dejavnik v karti podznak, ki ga določa naša ura rojstva. Zaradi slednjega enostavno ni vseeno, ali ste rojeni podnevi ali ponoči.

Položaj Sonca igra pomembno vlogo v naši osebnosti in vpliva na to, kakšen je naš karakter, pravi astrologinja dr. Kayse Budd.

»Tiste, ki so rojeni, ko je sonce na svojem vrhuncu, torej okoli poldneva, odlikujejo izjemen pogum in odprtost.«

Rojeni ponoči, pravi Budd, kar natalno Sonce postavi v spodnjo polovico astroloških hiš, pa so zato ’bolj zadržani in introvertirani’.

»Sonce v spodnjih astroloških hišah človeka naredi občutljivejšega in zadržanega,« dodaja Budd, hkrati pa takšen položaj natalnega Sonca pomeni, da ima na človeka večji in očitnejši vpliv Luna.

»Če pa se vseeno zgodi, da ste rojeni ponoči, a je Luna v trenutku rojstva nameščena v zgornje astrološke hiše, ta postane vaš vodnik in uteleša vaše energije.«

Tako Sonce kot Luna sta izjemno močna dejavnika in težko soobstajata drug brez drugega tako na nebu kot v naših natalnih kartah.

Preberite več na Metropolitan.si

Preberite si tudi: Kaj pove ura rojstva o vas?

in Kaj čuti otrok v materinem trebuhu?