TAROT: Izberite svojo karto in preberite, kaj vam sporoča

Izberite karto in preverite, kakšno sporočilo vam namenja za vaše trenutno obdobje. 

TAROT: Izberite svojo karto in preberite, kaj vam sporoča (foto: shutterstock) shutterstock
24. 3. 2023

Najprej za trenutek zaprite oči, globoko zadihajte in v mislih izberite številko od 1 do 3. Nato nadaljujte z branjem.

Ko ste izbrali svojo številko karte, jo poiščite spodaj in preberite njeno sporočilo.

1. As mavric: DOZORELOST

Prišli ste do točke, ko v vaši duši spet začenja cveteti pomlad. Lahko se pomaknete v katerokoli smer - navznoter ali navzven - vseeno je, saj vaše radosti in zrelosti ne more zmanjšati nič zunanjega. Vse življenjske izkušnje so vas pripeljale točno sem, kjer morate biti. V središču svoje biti, pomirjeni, celoviti in pozorni.

Ko izvlečete to karto vedite, da oznanja dar za dobro opravljeno in trdo delo. Vaši temelji so zdaj trdni, uspeh in sreča pa sta vaša, kajti to je zunanji izid tistega, kar ste že doživeli v sebi. 

2. III. Ustvarjalnost

V tem času se boste srečali z novimi ustvarjalnimi zagoni, ki vam bodo pomagali pri rasti in razvoju. Prepustite se njihovemu toku.

Vseeno je, kakšno posamično obliko privzame vaša ustvarjalnost. Lahko gre za slikanje ali petje, vrtnarjenje ali kuhanje … Pomembno je, da ste odprti za tisto, kar se želi izraziti skozi vas. Zapomnite si, da si svojih stvaritev ne moremo lastiti, saj nam ne pripadajo. Izkušnja ustvarjalnosti je resnično vstop v skrivnost. Tehnika, strokovnost in znanje so zgolj orodja. Ključno je, da človek za trenutek pozabi nase za dobro energije, ki poganja rojstvo vseh stvari. 

3. VII. Zavedanje

Koprena iluzije, ki vam je v preteklosti preprečevala zaznavati resničnost takšno, kakršna je, bo začela pregorevati. Stvari boste lahko videli veliko bolj jasno.

Zavedanje, ki zdaj narašča v vas ni posledica kakršnega koli zavestnega početja, niti se vam ni treba truditi, da bi izzvali, da se nekaj zgodi. Kakršnokoli občutje, ki vas je nemara obhajalo o tem, da ste tavali v temi, se zdaj razblinja, ali pa se bo kmalu.

Dovolite si, da se ustalite in pomnite, da ste globoko v sebi zgolj priča, večno tihotni, zavedajoči se in nespremenljivi. Zdaj se razpira prehod od vrveža dejavnosti do tega središča pričevanja. Pomagal vam bo, da se odmaknete od navezanosti, novo zavedanje pa vam bo privzdignilo kopreno iz oči.

Vir: Osho Zen Tarot

Preberite si še: