Izberite tarot karto in preverite, kaj vam sporoča

25. 1. 2024
Deli
Izberite tarot karto in preverite, kaj vam sporoča (foto: Canva)
Canva

Sledite svoji intuiciji in izberite svojo karto, ki vam prinaša sporočilo naslednje dni. 

Dobro si oglejte zgornjo sliko in izberite tarot karto, ki najbolj resonira z vami. Nato spodaj preberite, kakšno sporočilo vam prinaša:

1. Zaljubljenca

Ta karta signalizira čudovito kohezivnost in ravnotežje sil v odnosih in predstavlja par, ki dobro deluje skupaj. Po drugi strani pa ta karta simbolizira tudi izbiro in postavlja vprašanja o tem, kako predani ste ljubezni. Ni nujno, da se to nanaša izključno na drugo osebo, ampak lahko pomeni tudi izbiro med ljubeznijo ali delom, ljubeznijo ali družino, ljubeznijo ali prijateljstvom ali včasih celo ljubeznijo in vašim splošnim življenjskim slogom. Da bi dosegli to ljubezen, boste morda morali nekaj žrtvovati. Na nek način vsakič, ko se za nekaj odločimo, hkrati rečemo ne nečemu drugemu, ta karta pa vam svetuje, da skrbno izbirate ta svoja “žrtvovanja” z obzirom na svojo dolgoročno zadovoljstvo.

2. Čarodej

Izbira karte čarodeja nakazuje, da je čas, da brez oklevanja izkoristite svoj polni potencial. Morda se to nanaša na vašo (novo) službo, nov poslovni podvig, novo ljubezen ali kaj drugega. Sporoča vam, da je zdaj čas za ukrepanje in kakršnokoli oklevanje ali zadrževanje lahko pomeni zamudo priložnosti, da postanete najboljša različica sebe. Sprejeti bo treba določene odločitve, ki lahko prinesejo velike spremembe. Izkoristite nekaj čarodejeve moči, da ustvarite svet, ki si ga zares želite.

3. Zmernost

Ta karta vam sporoča, da se je treba v trenutni situaciji izogibati skrajnosti. Nakazuje, da imate jasno vizijo in veste, kaj želite doseči. Odraža, da ste sklenili mir s tem, kar počnete, in se zdaj vse odvija tako, kot se mora. Sposobni ste se prilagoditi in delati v harmoniji s svojo skupnostjo, sodelavci in ljubljenimi. Zmernost lahko nakazuje tudi čas za ponovni pregled in vrednotenje svojih prioritet. To vam bo pomagalo vzpostaviti ravnovesje med zunanjim in notranjim jazom.

Viri: labyrinthos.co in biddytarot.com

Preberite si še: 

Novo na Metroplay: Tomi Meglič o globoki ustvarjalnosti, otroštvu in očetovstvu