TAROT: Nasvet kart, ki ga potrebujete v DECEMBRU

1. 12. 2022
Deli
TAROT: Nasvet kart, ki ga potrebujete v DECEMBRU (foto: profimedia)
profimedia

Izberite svojo karto in preverite, kakšno sporočilo vam ta namenja za lažje krmarjenje skozi mesec december.

Nasvet za prihajajoči mesec vam prinaša ena izmed naslednjih treh kart.

Najprej za trenutek zaprite oči in v mislih izberite številko od 1 do 3 in nato nadaljujte z branjem.

Ko ste izbrali svojo številko karte, jo poiščite spodaj in preberite njeno sporočilo.

1. Šestica ognja: IZŽETOST

Ta karta nakazuje, da ste v zadnjem času velik del svoje življenjske energije porabili za to, da še naprej podžigate velikanski in nesmiselni stroj samopomembnosti in produktivnosti.

Morda si želite nadzorovati vsako stvar v vašem življenju ali pa se neprestano obremenjujete s tem, da morate stvari izpeljati natanko tako, kot ste si jih zamislili. Zdi se vam, da bi se - če bi si dovolili vzeti dopust in si za trenutek dovolili biti brezskrbni in igrivi - porušila vsa struktura. To se ne nanaša le na delo, vendar na vse načine, na katere pri samem sebi vzpostavljate varne a nenaravne rutine, s tem pa odvračate kaos in spontanost.

Življenje ni posel, ki bi ga morali upravljati, temveč skrivnost, ki jo je treba živeti. Čas je, da se osvobodite in se podate na drobceno potovanje v nepopisano. Vaše delo lahko teče bolj gladko, če ga opravljate s sproščenim stanjem duha.

2. IX SAMOST

Kadar v našem življenju ni nobene “ljubljene osebe”, smo lahko bodisi osamljeni bodisi uživamo v svobodi, ki jo ta samost prinaša.

Ko ne naletite na nikakršno podporo drugih za svoje globoko občutene resnice, se lahko bodisi počutite osamljene in zagrenjene bodisi slavite dejstvo, da je vaša vizija dovolj močna, da lahko preživi hudo človeško potrebo po odobravanju drugih.

Če ste zdaj sredi takšnih razmer, se zavedajte, kako ste se odločili gledati na svojo “samost” in prevzemite odgovornost za odločitev, ki ste jo sprejeli.

3. As ognja: VIR

Ta karta vam sporoča, da vam je na voljo širen rezervoar energije. Iz njega lahko črpate z ozemljitvijo in osredinjenjem - ko ste dovolj tihotni, da lahko stopite v stik z Virom. Ta se skriva v vsakem izmed nas, kot osebno, posamično sonce, ki nam daje življenje. Vse, kar morate storiti je, da izklopite svoj um in ga začutite. To je čista energija, ki utripa in vam daje moč.

Če v tem obdobju začenjate nekaj novega ali pa potrebujete navdih, pojdite k Viru. Zmeraj vas čaka in niti iz hiše vam ni treba stopiti, da bi ga našli.

Vir: Osho Zen Tarot

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk